OPET DRAMA U SKOPLJU: 50 naoružanih ljudi blokiralo sedište Islamske zajednice

Islamska verska zajednica je pod kontrolom 50 naoružanih osoba, a ministarstvo unutrašnjih poslova još se nije zvanično oglasilo ovim povodom

  • 10

Više od 50 naoružanih osoba drži u blokadi sedište Islamske verske zajednice u Makedoniji, javili su mediji na makedonskom i albanskom jeziku.

Bačena bomba na sedište albanske partije DUI u Tetovu

Nije poznato ko su osobe koje pokušavaju da nasilno uzurpiraju sedište te verske zajednice.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije, koje je zaduženo da obezbeđuje i štiti državne i verske institucije, još se nije zvanično oglasilo ovim povodom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komshija Hashim

    4. maj 2015 | 11:45

    Ja kao katolik albanac bi sve ove islamske fundamentaliste iz mog naroda deportovao u Siriju i Irak pa nek se nikad ne vrate vise ejr samo stete nasem anrodu koji je iskonski krscanski narod Ilirskog porekla al vecinom nasilno islamizovan tokom vladavine Otomanskog carstva. Inace Albanski krscanski narod je svetu dao Papu Klementa (vidi: Pope Clement XI, 1649 - 1721), Gjergja Kastriotija - Skenderbega koji je evropu branio od najezde Osmanlija, Majku Tereziju alias Gondza Bojadziju, dobitnicu Nobelove nagrade za humanitarni rad, Ismaila Kadarea, pisca svetskog glasa cija su dela prevedena na 50 svetskih ejzika, Holivudske glumce bracu Belushi i mnoge druge poznate licnosti katolicke vere. Ovakve vesti gde se nas narod poveze sa islamom koriste nepijatelji naseg naroda da nas pred svetom blate i da bar malo skrenu paznju svetske javnosti sa njihovog loseg imidza.

  • GoR GaR

    4. maj 2015 | 12:12

    Još nisu svi uzeli svoje,SFRJ se još raspada

  • Lazarev grad

    4. maj 2015 | 14:09

    Samo rokaj... Nas ne mesajte vas problem gde ste bili 99god? Cekali ste taj problem kuci da vam dodje e pa evo vam ga sad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA