ZAŠTO ZAPADNI MEDIJI ĆUTE O NAPADU U MAKEDONIJI? Niko ne spominje da su rat počeli šiptarski TERORISTI!

Američki CNN je tako preneo informacije iz Kumanova navodeći da je došlo do okršaja policije i naoružanih napadača, a slične izveštaje imali su i britanski BBC, kao i Daily Mail

  • 76

Svestki mediji preneli su vesti povodom napada u Makedoniji u kojima je u dvodnevnim sukobima proteklog vikenda život izgubilo osam policajaca, dok je ranjeno više od 37, a ubijeno je 14 terorista.

DA LI JE TETOVO NOVO KUMANOVO: Helikopteri nadleću grad, policajci su svuda, stanovnici u strahu!

Ipak, ono što "upada u oči" jeste da su mediji sa Zapada u naslovima i izveštajima iz Makedonije vešto izbegavali da upotrebe reč "terorizam".

Američki CNN je tako preneo informacije iz Kumanova navodeći da je došlo do okršaja policije i naoružanih napadača, a slične izveštaje imao je i britanski BBC, kao i Daily Mail.

Slično su izveštavali i nemački mediji. Konzervativni dnevnik "Velt" piše da se "najlabilnija zemlja Evrope" nalazi pred novim ratom i, navodeći da je u razmeni vatre između policije i "gerilskih ratnika na severu Makedonije" stradalo oko 40 ljudi, upozorava da "preti konflikt između Slovena i Albanaca" kao 2001. godine.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

SKANDAL! Albanci tvrde da su za KRVAVA UBISTVA u Kumanovu krivi Srbija i RUSIJA!

Taj list je u tekstu pod naslovom "Najlabilnija zemlja Evrope pred novim ratom" naveo i da Rusija tu igra jednu ulogu.

List piše da je "prema poznavaocima situacije u Prištini", više Albanaca koje su makedonske snage uhapsile, u zatvoru "teško zlostavljano i delimično povređeno" i navodi da su, takođe i civili bili uhapšeni, između ostalog, jedna porodica sa troje dece.

Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

KAKVA PODVALA ALBANSKIH MEDIJA: Optužili Makedonce da su ovog policajca "pretvorili" u uhapšenog Albanca!

Mediji iz Hrvatske pomno su pratili dešavanja u Makedoniji. Iako se u tekstovima na portalima mogla naći reč "terorizam", gotovo svi su preneli izjavu tamošnjeg stručnjaka za geopolitiku Vlatka Cvrtila, koji smatra da je Makedonija sa sadašnjom strukturom definitivno "bure baruta" na Balkanu, ne samo zbog etničkog sastava, već i zbog toga što je, kako kaže, podeljena i u političkom smislu.

Dešavanja u Makedoniji pratite OVDE.

IZDVAJAMO ZA VAS:

SVI PRIČAJU O OHRIDSKOM SPORAZUMU: Da li je zbog njega izbio RAT u Makedoniji i evo šta sve piše u njemu! (VIDEO)

OVA UPLAKANA DEVOJČICA JE SIMBOL POKOLJA U KUMANOVU: Šta mislite, da li je Albanka ili Makedonka?

HEROJ POMIRENJA U MAKEDONIJI ILI AGENT PROPAGANDE: Evo šta je ovaj Albanac rekao o Tačiju usred haosa u Kumanovu! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doktor duke

    11. maj 2015 | 23:22

    Zasto su najlabilnija zemlja u evropi? Pa zato sto tamo zive i albanci kojima sve smeta i koji ne postuju drzavu u kojoj zive!

  • Sanja

    11. maj 2015 | 23:15

    Pa kako da pominju kad su ih oni i nahuskali?! Zlo!!

  • Gagi

    11. maj 2015 | 23:13

    Svuda u svetu, narocito na trulom ZAPADU, svaki atak, napad ili bilo kakva akcija protiv vojske i Policie smatra se napad na drzavu i njen pravni poredak. Samo na Balkanu Zapad to odobrava???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA