SAHRANJENE SVE ŽRTVE MONSTRUMA IZ KANJIŽE: Vlastimiru pozlilo od bola (FOTO)

Jezivu tišinu koju su do tad povremeno parali jauci onih koji još ne mogu da veruju šta je uradio Natalijin svekar, prekinuo je hor devojaka u kapeli, koji peva nad odrom nastradalih

  • 8
Sahrana Natalije Bajtai i njenih roditelja Karoline i Sandora u Martonosu 1 Foto: Telegraf

Na groblju u Martonošu danas su sahrani Natalija Bajtai (25) i njeni roditelji Karolina i Šandor, koje je u nedelju brutalno ubio Natalijin svekar Rade Šefer, protiveći se njenom braku sa njegovim sinom Vlastimirom (25).

ZANEMEO OD TUGE: Sin šestostrukog ubice ni reč o masakru koji je počinio njegov otac (EKSKLUZIVNI FOTO)

Na opelu koje je počelo u 16 sati prisustvovalo je nekoliko stotina članova porodice i prijatelja nastradalih, među kojima ima najviše drugova i drugarica nesrećne Natalije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ispred kapele protezala se nepregledna kolona ožalošćenih, sa cvećem i vencima, a svi oni koji su došli da na večni počinak isprate porodicu Bajtai, i dalje stoje nemo, pognutih glava.

UBICA BIO LJUBOMORAN NA PORODICU SNAJKE: Novi detalji krvavog pira u okolini Kanjiže!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Jezivu tešinu koju su do tad povremeno parali jauci onih koji još ne mogu da veruju šta je uradio Natalijin svekar, prekinuo je hor devojaka u kapeli, koji je pevao nad odrom nastradalih.

Natalijinom bratu Zoltu, koji je u jednom danu izgubio roditelje i sestru, pozlilo je, zbog čega je morala da interveniše Hitna pomoć. On je do tad jedva stajao na nogama, pridržavajući se za rođake i ne prestajući da jeca.

KURVINO KOPILE, I TEBE ĆU DA UBIJEM: Ispovest sina monstruma koji je ubio šestoro

Foto: Facebook Foto: Facebook

Vlastimir Šefer, kom je rođeni otac oduzeo ono što je najviše voleo, pre nego što je probao da ubije i njega, stoji skamenjen, držeći u rukama crvenu ružu.

- Ne mogu da verujem da su oni u tom kovčegu. Bože, zašto oni... - pitala se jedna od rođaka Bajtaijevih plačući nad porodičnom grobnicom u koju je položena Natalija sa svojim roditeljima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Čovek koji je sprečio monstruma da pobije sve optužen zbog likvidacije ubice?!

U tom trenutku Vlastimir je pao na kolena pored groba svoje supruge, s kojom je bio u braku manje od 24 sata. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Oni koji su bili pored njega odmah su mu prineli stolicu i polivali ga vodom, kako bi došao sebi.

OVAKO JE SAVLADAN MONSTRUM: Francuz pomahnitalom ubici slomio vrat!

Juče su na večni put ispraćeni i bračni par Gizela (63) i Jene (74) Traćik iz Oroma, sa svojom ćerkom Rozom Šefer, koje je njen bivši suprug Rade Šefer pobio u ovom selu, pre nego što je otišao u Martonoš i nastavio masakr.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    20. maj 2015 | 17:57

    Nedao bog nikom...ni najvecem neprijatelju...ejjj pa koliko bolwstan treba da budes da bi bio ljubomoran na sina i snajku i njene...nadam se da ce goreti u paklu

  • Suza

    20. maj 2015 | 18:11

    Ovoliku tugu reci ne mogu da opisu. Poremeceni um , monstrum u ljudskom obliku, zavio je u crno ovoliko ljudi, oduzeo toliko nevinih dusa. Njima neka je laka zemlja, a on neka gori u paklu.

  • j

    20. maj 2015 | 19:50

    Zar na tren nije pomislio da ce goreti u paklu!!!!Moje saucesce .I mnogo mi je zao sto nisu mogli biti srecni.jadan I momak koji je ostao bez bliznjih!Sacuvaj Boze!!!!:(;(:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA