ŠTA JE KOME SKRIVIO OVAJ ANĐEO? Ovo su Luna (4) i njen tata Dejan koji su poginuli u stravičnoj eksploziji u Švedskoj! (FOTO) (VIDEO)

Devojčica i njen otac nastradali su u petak uveče kad su se vraćali s pecanja na koje su išli zajedno s prijateljima. Mala Luna je trebalo da napuni pet godina u avgustu

  • 13

Dvadesetdevetogodišnji Dejan Matić i njegova ćerka Luna (4) poginuli su u petak u eksploziji automobila u centru Geteborga u Švedskoj.

U autu je u trenutku eksplozije život izgubilo pet osoba.

SRBI POGINULI U EKSPLOZIJI U ŠVEDSKOJ?! Devojčica (4) i otac dignuti u vazduh po povratku s pecanja (VIDEO)

Prema prvim informacijama, devojčica i njen otac nastradali su u petak uveče kad su se vraćali s pecanja na koje su išli zajedno s prijateljima.

Šef istrage jedinice Zapadnog regiona Robert Karlson potvrdio je za švedske medije povezanost jedne poginule osobe s kriminalnom grupom.

Foto: Printscreen/You tube/RuptlyTV Foto: Printscreen/You tube/RuptlyTV

Policija istražuje da li je eksplozija koja se desila u petak bila namerna ili je u pitanju greška.

Pored zasad neimenovanog 32-godišnjeg muškarca i Mandićevih, život je izgubila još jedna osoba koja još nije identifikovana.

AUTO ODLETEO U VAZDUH: Među teško povređenima i dete! (VIDEO)

Mala Luna je trebalo da napuni pet godina u avgustu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Swedska ili?

    14. jun 2015 | 13:13

    Živim u Göteborgu već 5 godina. Mogu reći samo jedno. Ja više kriminala i droge nisam video u svom životu. Nemate pojma šta se ovde radi. Novine GP, Metro i ostale ovde pišu o modi i pune su reklama dok se zamazuje oči građanima da ne vide šta se dešava u stvari. Tako je u celoj Swedskoj. U novinama tek 10% je istine. Da mi je neko pričao ovo ranije ja mu ne bi verovao. Policiju zovem u proseku svaki drugi dan. U većini slučajeva čak i ne dolaze. U mom naselju se javno rastura droga i motokroseri se voze nelegalno izmedju zgrada i u krug naselja dan-noć. Pre neki dan su zapalili 3 automobila na parkingu. Prosle godine podzemnu garažu u kojoj su izgorela 7 a oštećeno je više od 15 automobila. Policije ima malo a preblagi su. Arapa ima najviše i većinom oni i prave probleme mada ima i naših bosanaca i Albanaca. Ja iskreno mislim da je i policija umešana jer je nemoguće da oni za sve ovo ne znaju. Najgora naselja sa najviše kriminala su: Biskopsgårdan, Hisingen,Angered,Hammarkullen, Hjällbo i Kortadela. Sve je gore iz godine u godinu. Šta će biti ostaje da se vidi! Ko ne veruje da je ovako neka dodje i uveri se sam. Sedam dana je dovoljno. Pozdrav

  • Eldinadebeli@gmail.com

    14. jun 2015 | 11:40

    Tuga veliki gubitak saučešće porodicama

  • Op

    14. jun 2015 | 12:10

    само идиот може да поведе дете док се дружи са криминалцем

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA