EVO KAKO BIA PRAVI ŠPIJUNE! Srpski TAJNI AGENTI govore 8 jezika, naoružani su do zuba i jaki su kao ZVERI!

U komplesku BIA na Banjici postoji obrazovna ustanova u kojoj se školuju srpski tajni agenti, a čiji se polaznici predstavljaju specifičnim tajnim kodovima

  • 14

U komplesku BIA na Banjici postoji obrazovna ustanova u kojoj se školuju srpski tajni agenti, a čiji se polaznici predstavljaju specifičnim tajnim kodovima. Ni profesori ne znaju prava imena svojih studenata u tzv. školi za špijune!

Ovo je usko specijalizovana škola za tajne agente čiji se đaci nastavnicima predstavljaju isključivo šiframa koje dobiju na početku obuke, piše srpski Njuzvik.

SRBIJI PRETI 15 TERORISTA! Evo koji gradovi će biti njihove mete

- U interesu kandidata je da se njihova privatnost štiti od tuđe radoznalosti tako što se od samog početka prijema svi vode pod samo njima znanim šiframa i dovoljno je reći samo broj xy65r je briljirao - kaže za Njuzvik direktor Akademije za nacionalnu bezebednost ANB pri BIA Dragan Simeunović.

Foto: bia.gov.rs Foto: bia.gov.rs

Prema njegovim rečima prijem je veoma delikatan jer kandidati prolaze rigoroznu zdravstvenu kontrolu, preko komisije koju čine tri psihologa, a tek kada to prođu pristupa se daljim proverama, kao što su znanje istorije, jezika, a tu su i testovi fizičke spreme.

Osim arapskog uči se još sedam jezika, a među učenicama ima i devojaka koje nakon završetka školovanja budu odlični špijuni.

(Telegraf.rs / Izvor: Njuzvik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    30. jun 2015 | 10:30

    Ma vazi.Amerikanci i Rusi im znaju i imena i slike i otiske cim prismrde unutra...Nema te tajne koju Srbin za pare prodati nece

  • Laki626

    30. jun 2015 | 10:06

    Ma da..A tamo u kasarni na Dedinju je pogon za proizvodnju "Robokapova"..piše njuzvik....

  • Dzems Bond

    30. jun 2015 | 09:51

    Kako se infiltliraju medju migrante ili su im novinari najveci obavestajci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA