KLEKAO SAM PORED LOKVE KRVI I JAUKAO ZA MOJOM BRANKICOM: Ispovest ljubavnika učiteljice koju je UBIO MUŽ ispred ŠKOLE!

- Što bog nije uzeo mene umesto nje... Ne mogu da oprostim sebi što nisam sprečio monstruma - kaže Dragan Ivanović iz Kovina na sahrani svoje ljubavnice Brankice Tošić (49)

  • 4

Predosetio sam da će krvnik ubiti moju Brankicu. Zvao sam je tog jutra, samo je izustila "molim" i veza se prekinula. Baš tad joj je muž prišao iza leđa i zaklao je, kaže Dragan Ivanović iz Kovina na sahrani svoje ljubavnice Brankice Tošić (49) koju je ubio suprug Vladica (51) ispred škole gde je radila kao učiteljica!

NOSIĆU PANCIR NA SAHRANI MOJE BRANKICE: Partner ubijene učiteljice u strahu za svoj život

Dragan obučen u crninu tiho je jecao pored kovčega Brankice Tošić koja je sahranjena juče u njenom rodnom mestu Ždrelo.

SLOBODNO MI ODUZMITE ORUŽJE, ZAKLAĆU JE: Ovo su reči ubice veče pre zločina u Petrovcu na Mlavi! (FOTO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Što bog nije uzeo mene umesto nje... Ne mogu da oprostim sebi što nisam sprečio monstruma. Brankica mi je letos rekla da je sa mnom bila najsrećnija, želela je da se venčamo. Umreću bez nje - kaže on za "Informer".

Prema njegovim rečima Brankica i on su bili zajedno i veče pre nego što je ubijena. Oko pet sati ujutro krenuo je kući, a oko devet je pozvao svoju ljubavnicu:

- Nešto me je gušilo, kao da sam predosećao. Kada sam je pozvao rekla je samo "molim" i pukla je veza. Znao sam da se nešto dogodilo... Zvao sam je posle toga bezbroj puta, ali se niko nije javljao. U pola 10 policajac mi je rekao da je izbodena, a posle sam saznao da je mrtva. Pao sam u nesvest od šoka. Onda sam otišao do škole klekao pored lokve krvi i jaukao za njom - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dava

    23. septembar 2015 | 08:26

    Po cemu ljubavnica? Ona se razvela od monstruma.Ne bi bilo lose kada bi pazili na pisanje.Jos ce i ona biti kriva a monstrum sto je uzeo dva zivota....?

  • mins

    23. septembar 2015 | 09:59

    Ovaj isto nije cist,sta mu treba eksponiranje??

  • ou

    23. septembar 2015 | 09:41

    kako se ljudi zaljubljuju u udate zene, pa onda eto posledica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA