TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: Dečak (5) preminuo nakon što je na njega pala metalna ograda

- Trčali su i igrali se kao i skoro svakog drugog dana. Stajao sam nedaleko od njih i nadgledao ih, a onda su se odjednom na njih sručila velika metalna vrata - ispričao je komšija

  • 7

Dečak po imenu Armin Z. (5) preminuo je danas pre podne na Urgentnom centru u Beogradu, nakon što je u sredu na njega pala velika metalna ograda u ulici u kojoj je živeo u Novom Pazaru.

DEČAKA (10) UDARIO VOZ NA NOVOM BEOGRADU: Stravična nesreća, detetu teško povređena glava!

Kako je komšija ispričao za ''Sandžaklajv'', dečak se neposredno pre nesreće igrao na ulici sa ostalom decom iz komšiluka.

- Vozili su bicikle, koje su ostavili i krenuli peške. Trčali su i igrali se kao i skoro svakog drugog dana. Stajao sam nedaleko od njih i nadgledao ih, a onda su se odjednom na njih sručila velika metalna vrata - ispričao je komšija.

Nedžad Zilkić, otac nastradalog dečaka kaže da je ovo veliki udarac za sve.

- Svi smo u šoku. Ovo je veliki udarac za sve nas. Moja supruga ne zna za sebe. Ne znam kako ćemo prebroditi ovakav gubitak, Armin nam je bio jedino dete - rekao je Nedžad.

Policija još uvek utvrđuje kako je došlo do ove strašne tragedije.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA