OBESIO SE SIN ŠEFA NOVOSADSKOG PODZEMLJA: Ubio se Matija Lainović

Mladić je navodno prvo isekao vene, pa se potom obesio u porodičnoj kući na Labudovom brdu

  • 8

Matija Lainović (19), sin pokojnog šefa novosadskog podzemlja Branislava Lainovića Dugog, počinio je samoubistvo u porodičnoj kući na Labudovom brdu u Beogradu.

PANIKA U PODZEMLJU: Ruska mafija preuzima kontrolu nad Srbijom!

Mladić je navodno prvo isekao vene, pa se potom obesio. Nesreća se dogodila u subotu u kuću u kojoj je Lainović živeo sa majkom. Mladić je navodno najpre isekao vene pa se obesio, a motiv samoubistva nije poznat.

Njegova majka je, nakon što ga je pronašla, progutala sedative.

- Kad je videla mrtvog sina, majka to nije mogla da podnese. Uzela je bromazepam i popila 40 tableta. Predozirala se lekovima, zbog čega je prevezena u bolnicu - kaže izvor iz istrage.

Policajac se ubio jer mu nisu davali da viđa decu?

Matija je bio vanbračni sin Branislava Lainovića Dugog, koji je bio jedan od šefova novosadskog podzemlja. Lainović je ubijen 2000. godine ispred hotela "Srbija" u Beogradu, a za njegovo ubistvo osuđeni su pripadnici nekadašnjeg zemunskog klana Miloš Simović i Sretko Kalinić.

Komšije Lainovića kažu da je Matija bio divan dečko.

- Bio je odličan učenik, a nedavno je upisao Elektrotehnički fakultet. Niko ne zna zbog čega je digao ruku na sebe. Njegova smrt ostaće misterija. Ne znam kakva ga je muka naterala da se ubije, nije delovao kao neko ko bi bio u stanju da se bi i svojoj porodici nanese bol - kaže komšinica.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blk

    20. oktobar 2015 | 00:50

    RIP Care, mnogi od znaju, ali izgubili smo veliki talenat... SLOM respect

  • novi svetski poredak

    20. oktobar 2015 | 13:39

    Deca nikada ne bi smela da ispastaju zbog grehova i dugova svojih roditelja.....cisto sumnjam da je ovaj decko digao ruku na sebe.

  • Slavica

    20. oktobar 2015 | 07:16

    Zar nije imao prijatelja, kome je mogao da se poveri? Zalosno i tuzno, tako mlad čovek. Imam 19-god. sina ometenog u razvoju. :(((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA