ODALI POČAST ŽRTVAMA: Oland i Kameron posetili dvoranu "Bataklan" u Parizu (FOTO)

Britanski premijer je na svom nalogu na Tviteru napisao da je u dvorani stajao "rame uz rame" sa Olandom. - Jutros se nalazim u Parizu da bih se sastao sa predsednikom Olandom i odao počast hrabrosti naroda Francuske posle nedavnih terorističkih napada - napisao je Kameron

  • 1

Britanski premijer Dejvid Kameron i predsednik Francuske Fransoa Oland posetili su danas koncertnu dvoranu "Bataklan" u Parizu, u kojoj su džihadisti 13. novembra ubili 90 ljudi.

"SPRŽIĆEMO OBAMU I OLANDA": Džihadisti prete smrću predsednicima SAD i Francuske!

Kameron je na svom nalogu na Tviteru napisao da je u dvorani stajao "rame uz rame" sa Olandom, prenela je agencija AFP.

- Jutros se nalazim u Parizu da bih se sastao sa predsednikom Olandom i odao počast hrabrosti naroda Francuske posle nedavnih terorističkih napada - napisao je Kameron.

Među poginulima u "Bataklanu" je bio i jedan Britanac, podseća francuska agencija.

Kameron i Oland će kasnije razgovarati o saradnji u borbi protiv Islamske države, navodi BBC, podsećajući da zvanični Pariz predlaže jačanje međunarodne koalicije protiv džihadista.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    23. novembar 2015 | 12:03

    ovo mu dodje kao provjera dali je sve odradjeno kako treba,daj Boze da nisam u pravu ali sve je vise jasno ko je ovdje ustvari terorista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA