SUNCE ĆE I DANAS POBEDITI MAGLU: Ali onda nam prete LEDENI DANI! Evo i kad tačno

Vetar će biti slab, promenljivog smera, najniža temperatura od minus tri do dva, najviša od osam do 15, u mestima sa maglom do pet stepeni Celzijusa

  • 2

U Srbiji će danas ujutro biti slab mraz i mestimično magla, u toku dana u većini mesta biće pretežno sunčano, a u Vojvodini i ponegde po kotlinama magla će se zadržati veći deo dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

TEMPERATURA RASTE PREBRZO: Evo u šta će GLOBALNO ZAGREVANJE pretvoriti Beograd i Srbiju!

Vetar će biti slab, promenljivog smera, najniža temperatura od minus tri do dva, najviša od osam do 15, u mestima sa maglom do pet stepeni Celzijusa.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti maglovito, a posle podne će doći delimično do razvedravanja.

Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura biće od nule do dva, a najviša osam stepeni.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Kada je reč o izgledima vremena do 4. januara naredne godine, RHMZ prognozira da će u utorak ujutro biti slab mraz i mestimično magla, u toku dana u većini mesta pretežno sunčano, ponegde u nižim predelima zadržavanje magle, a u istočnoj Srbiji noću naoblacenje sa slabom kišom i snegom.

U sredu će biti umereno oblačno i hladnije, u većini mesta suvo, u istočnoj Srbiji i planinskim predelima biće provejavanje snega.

U četvrtak će biti pretežno vedro i hladno, temperatura ceo dan ispod nule, biće ledeni dan, u planinskim predelima promenljivo oblačno uz provejavanje snega.

U petak i subotu će biti vedro i veoma hladno, ledeni dani. U nedelju i ponedeljak uslediće naoblačenje s kišom i snegom i malo toplije, stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA