HOROR U NJU ORLEANSU: Trogodišnje dete ubijeno babinim pištoljem dok je spavalo! (FOTO)

Dečak je ubijen iz pištolja koji se nalazio ispod jastuka njegove bake, a koji je slučajno opalio tokom noći

  • 1

Policija u američkom gradu Nju Orleansu je saopštila da je uhapsila jednu ženu zbog smrti njenog trogodišnjeg unuka. On je ubijen iz pištolja koji se nalazio ispod njenog jastuka, a koji je slučajno opalio tokom noći. Policija pretpostavlja da su spavali zajedno u krevetu. Njih dvoje su inače bili sami u kući.

U policijskom saopštenju se navodi da je metak rano jutros pogodio dečaka u grudni koš i da je on prevezen u obližnju bolnicu, gde je ubrzo preminuo, prenela je agencija AP.

ČIM SAM GA VIDELA, ZNALA SAM DA JE DOŠAO DA ME UBIJE: Potresna ispovest žene koju je bivši muž i policajac napao na Božić

Policajac Geri Flot navodi da je dečakova baka Dionka Kenedi (42), inače zaposlena u obezbeđenju, uhapšena pod optužbama za ubistvo iz nehata, zlostavljanje maloletnika i zanemarivanje deteta. To njoj nije prvo hapšenje. Još 2005. godine je privedena zbog javnog zastrašivanja i navođenja na ubistvo, ali je puštena bez kaucije.

Foto: Orleans Parish Prison Foto: Orleans Parish Prison

Optužba za ubistvo iz nehata nosi zatvorsku kaznu od najviše pet godina, dok je za zlostavljanje predviđena kazna do 40 godina zatvora.

Istraga još traje, rekao je Flot.

(Telegraf.rs / Izvor: B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KUM

    20. januar 2016 | 20:55

    " Slučajno opalio pištolj sa metkom u cevi ispod jastuka trogodišnjeg deteta"?! Čudi me kako ga nije u ledja pogodilo 3 -4 puta?! Pa vise verujem u Crvenkapicu nego u ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA