IZGUBILI SU SVEST, PALI U KOMU I UBRZO UMRLI: Misteriozna smrt na muzičkom festivalu (FOTO)

- Mladi su izgubili svest, pali u komu i ubrzo umrli - rekao je jedan radnik Hitne pomoći. On je rekao da će tek obdukcija pokazati zbog čega su umrli mladi ljudi

  • 6

Petoro mladih je umrlo i petoro ih je hospitalizovano u subotu u teškom stanju u Buenos Airesu nakon trovanja drogom tokom jednog od najvećih festivala elektronske muzike na svetu, Time Warp.

Šokantni detalji MISTERIOZNE SMRTI velikog NOBELOVCA Pabla Nerude!

- Mladi su izgubili svest, pali u komu i ubrzo umrli - rekao je jedan radnik Hitne pomoći. On je rekao da će tek obdukcija pokazati zbog čega su umrli mladi ljudi.

Hitna služba je pozvana u zoru na festival Time Warp Argentina u privatnom centru u kojem su organizovani koncerti i izložbe.

Smrt svih mladih (između 21 i 25 godina) nastupila je brzo.

Na tv-kanalu C5N je Ignacio, koji je takođe bio na koncertu, rekao da je droge bilo u obilju, kao i da su je njemu četiri puta nudili.

Festival Time Warp je osnovan 1994. u Nemačkoj i sada se odvija u raznim gradovima sveta. Za ovogodišnji festival, 3. u Buenos Airesu, prodato je 10.900 karata.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    17. april 2016 | 12:03

    Sta je tu misteriozno? Odavno vec muzicki festivali nisu olicenje kulture nego narkomanije i alkoholizma,ko zna cega su se sve nagutali pa je organizam tako odreagovao.

  • Goran

    17. april 2016 | 12:15

    Čuj nezna se od cega

  • Boris

    17. april 2016 | 12:27

    Doping sou

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA