≫ 

POSLE 40 DANA, ISTRAGA SE VRAĆA NA POČETAK: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - član porodice? (FOTO)

On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao, prepun je rupa i nelogičnosti

  • 68

Posle četrdesetodnevne istrage policije, danonoćnog rada na terenu, privođenja i ispitivanja mnogih sumnjivih osoba za najmisterioznije ubistvo koje se u poslednjih nekoliko godina desilo na ovim prostorima, prema saznanjima Telegrafa, i dalje je glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović njen suprug Zoran. To, naravno, ne znači da je on zaista ubica, ali je fokus istrage policije na porodici Marjanović, a policija sumnja da pevačicin suprug svakako zna nešto o ubistvu. O tome ćuti, iz, za sada, nepoznatih razloga.

Pogledajte video-snimak hapšenja na grobu Jelene Marjanović! (VIDEO)

Muž ubijene Jelene otkrio šta je UHAPŠENI MLADIĆ ostavio sinoć na GROBU njegove žene!

- Posle svih provera, pretraga, analiza i ispitivanja, što brojnih osoba koje mogu da budu povezane sa ovim svirepim ubistvom, istraga se i dalje vraća na početak, odnosno, sumnja se baca na Jeleninog muža Zorana - kaže za "Telegraf" izvor blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnosti, iz razumljivih razloga.

Evo zašto je policija u stvari privela mladića na Jeleninom GROBU!

Prema rečima našeg izvora, i porodica Krsmanović sumnja na Marjanovića, a u prilog tome ide i informacija da su posle današnjeg pomena koji su nakon 40 dana od ubistva obeležile porodice, u obližnji restoran otišla samo tri člana Jelenine porodice, i to na 15-ak minuta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jelenina majka Zorica, tetka i brat od tetke, jedine su osobe sa strane Jelenine porodice koje su posle četrdesetodnevnog pomena otišle u restoran sa porodicom Marjanović na 15 minuta, a i to su uradili samo zbog unuke Jane - rekao je izvor blizak istrazi.

NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

Podsetimo, "Telegraf" je pisao i ranije da je Zoran Marjanović glavnoosumnjičeni za ubistvo svoje supruge, pevačice Granda Jelene Marjanović. Sumnju na njega bacila je činjenica da Marjanović DVA PUTA NIJE PROŠAO POLIGRAFSKO ISPITIVANJE, iako su se u medijima pojavile drugačije informacije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao, prepun je rupa i nelogičnosti. Naime, u iskazu je naveo neke neverovatne detalje koji se tiču drugih osoba, sećao se čoveka sa štapom, nepogrešivo opisivao i taj štap i još bezbroj drugih detalja, ali se uopšte nije sećao ključnih stvari koje se tiču poslednjeg susreta sa Jelenom, kao ni alibija - navodi sagovornik, i dodaje:

VUČIĆ: Ubica Jelene Marjanović još nije uhapšen!

- Svi mediji u Srbiji objavili su da je Zoran Marjanović prošao poligrafska ispitivanja, odnosno da je prvi put prošao, ali da je ponovljeno zbog davanja iskaza pod sedativima, pa da je onda prošao i drugi put. To prosto nije tačno – oba puta je pao na poligrafu. Takođe, jedna od sumnjivih stvari je i činjenica da je Zoranov telefon baš u periodu izvršenja zločina bio isključen, pa su pokušaji praćenja kretanja preko baznih stanica bili onemogućeni, što ukazuje da postoji sumnja da je gašenje telefona urađeno s predumišljajem i da je unapred bilo isplanirano - navodi izvor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naš izvor ipak, ne odbacuje mogućnost da je u ovom monstruoznom ubistvu učestvovalo više ljudi:

PORODICE IPAK IDU ODVOJENO NA POMEN UBIJENOJ JELENI? Jecaji majke Zorice odzvanjaju Borčom! (VIDEO)

– Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je postojao jedan izvršilac, ali postoji i opravdana sumnja da u pripremi i pomaganju prikrivanja zločina učestvovalo više lica, da li kao saučesnici, ili kao pomagači. Ipak, glavni osumnjičeni u ovom trenutku je Zoran Marjanović i trenutno se radi na pribavljanju čvrstih dokaza koji bi sve ove sumnje pretočili u optužnicu i hapšenje – zaključuje izvor "Telegrafa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ella

    11. maj 2016 | 19:09

    imaju glavnog osumnjicenog koji bukvalno uziva u popularnosti i sa novinarima dajuci svakodnevno izjave a policija nema nacin da izvuce priznanje od njega ,ako nije on ubica a znate da nesto krije kako niko nezna nacin da ga natera da propeva.Mozda da ga ostavite da ga ispita neki novinar jer ocito sa novinarima voli da prica.Sta bi sa ugasenim telefonom, varikinom ,bacanjem crnih kesa u noci kad je nestala ?Meni kad je macka nestala prevrnula sam ceo kraj na pamet mi nije palo da cistim kucu dok je nisam nasla dok ova porodica nestane im covek iz kuce oni ciste kucu i bacaju smece.Znaju oni mnogo vise nego sto izgleda al znaju i da preveslaju sve u policiji kako mi se cini.

  • Osecaj me ne vara

    11. maj 2016 | 20:55

    Samo jedno pitanje bi im postavljao neprekidno: Ko je ubio Jelenu?... Pa odgovori pa opet pitanje i tako milijardu puta... I tako sa svim clanovima porodice ali svi i porodica njena Krsmanovic jer bi se onda lepo pokazalo kako se ponasaju Marjanovici a kako Krsmanovici. Ispitivao bi ih u istom momentu odvojeno svaki covek posebno a posle sve zajedno ali sve zajedno (cela porodica i Marjanovic i Krsmanovic) i tako mesec dana. Prepodne odvojeno, posle podne zajedno, nek spavaju kuci... Pa sutra ponovo, neko nesto mora znati, nema sanse da se svi pprave ludi... Da vidite kako bi se izujedali izmedju sebe jer bi neko pukao i priznao kad tad... Tako se to radi, pevali bi oni meni kad tad! A da ih ne bi prstom pipnuo, samo gadjajte psihu! Lepo sam ja rekao ajmo sve iz pocetka ali sad udarite na psihologiju! Moju snaju neko da ubije, a ja da cutim i caskam sa novinarima, nema sanse, ne bi jeo nista i pio po ceo dan a ne da manekenisem... NE DAJ BOZE NIKOME OVO STO SE JELENI DESILO!!! :(((((((((((((

  • Očigledno

    11. maj 2016 | 19:09

    Pokojnici niko nije ni mogao prići obzirom da je Marjanović stalno bio uz nju,logično je da je i glavnoosumnjičeni! Odnosi u porodici najvjerovatniji motiv kao i mogući saučesnici tj.pomagači!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA