POLICIJA OPET ISPITUJE JELENINOG SVEKRA: Pomoću ove igre nerava nateraće ga da progovori!

- Cilj je da se Vladimir izmori, unervozi i pukne na saslušanju. Primera radi, juče se po Borči pronela vest da će Vladimira saslušati u toku dana, ali to se nije dogodilo - rekao je sagovornik iz istrage

  • 23
Vladimir Marjanović, Jelena Marjanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Svedočenje Vladimira Marjanovića, svekra svirepo stradale pevačice "Granda" Jelene Marjanović iz Borče, moglo bi da bude od ključne važnosti za istragu ubistva koje je zgrozilo Srbiju. U policiji smatraju da je on najslabija karika i da iz njega mogu izvući značajne informacije o strašnom zločinu počinjenom 2. aprila nad njegovom snajom Jelenom, čiji ubica još nije pronađen.

Oni pripremaju specijalnu taktiku ispitivanja kako bi u njegovim iskazima pronašli i najmanji trag koji će ih odvesti do Jeleninog ubice. Inspektori MUP već 89 dana pokušavaju da pronađu ubicu svirepo nastradale Jelene Marjanović.

- Odlučili su se za specijalnu taktiku igre nerava kako bi se on slomio i progovorio o zločinu - piše Informer.

MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je NAJSLABIJA KARIKA, evo šta ga očekuje NAREDNIH DANA

Policija je odlučila da porodicu Marjanović, a pogotovo svekra Vladimira Marjanovića drži u potpunoj neizvesnosti.

- Nakon što su saslušani dever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo iščekuje, jer deluje labilno i nervozno - kaže za Informer sagovornik iz istrage i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Već prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vreme zločina, što se pokazalo kao laž. 

Kako tvrdi izvor iz istrage za Informer, policija sada barata dodatnim informacijama o zločinu.

AS MAKS NESTAO IZ DVORIŠTA MARJANOVIĆA: Niko ga nije čuo ni video danima

- Zbog toga bi iskaz Vladimira Marjanovića mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji rade na slučaju smatraju da mnogo zna o ubistvu svoje snaje i da je najviše od svih u svojoj porodici spreman da se izlane.

Najiskusniji inspektori ispitivaće i saslušaće Vladimira, ali je tačan termin neizvestan jer, kako piše Informer, oni žele da se on "peče na tihoj vatri".

Foto: Telegraf, Pixabay Foto: Telegraf, Pixabay

- Cilj je da se Vladimir izmori, unervozi i pukne na saslušanju. Primera radi, juče se po Borči pronela vest da će Vladimira saslušati u toku dana, ali to se nije dogodilo.

Taktika lažnih glasina, odnosno dizanja i spuštanja panike ima za cilj da oslabi nerve Jeleninog svekra kako bi on priznao šta se zaista dogodilo na nasipu u Borči tog kobnog dana kada je Jelena Marjanović zverski ubijena.

"JELENA JE MOLILA ZORANA DA SE ISELE!": Najnoviji detalji iz života ubijene pevačice

- U planu je da Vladimir ponovo bude podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Na prvom ispitivanju pokazao je izvesnu nervozu. Veruje se da će mu detektor laži i ovog puta uterati strah u kosti i da će ga naterati da "propeva" - tvrdi izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@@

    30. jun 2016 | 10:53

    Najiskrenije i od srca zelim, kao i svako normalan, da se ubica sto pre pronadje i privede pravdi, i da se ovaj ''rijaliti'' vec jednom zavrsi Da majka sazna ko joj je i zasto ubio dete Takodje, najiskrenije se neadam i zelim da ova porodica nema nikakve veze sa ubistvom Zaista, od sveg srca to zelim , a pre svega zbog Jelenine cerke. Dovoljno teska je cinjenica sto je izgubila majku i sto bez nje mora da odrasta i da zivi Ali jos gore bi joj bilo ,kada malo odraste, saznanje da joj je majku ubila porodica..Porodica ciji je ona deo..Porodica koja je njena krv. To bi za malu Janu bio pecat i teret koji bi ceo zivot morala da nosi Zato se, zbog nje nadam da je ne ceka takva , crna sudbina

  • iva

    1. jul 2016 | 19:26

    Opstrukcija pa samo tako. Toliko posrednih dokaza imaju da pokrenu predistgražni postupak, ne znam šta čekaju. Žalosno.

  • Duška

    2. jul 2016 | 13:01

    Oni su duboko u lažima i prevarama i teraće do kraja, a kraja nema dok se ne nadje konkretan dokaz ili svedok.Zbog javnosti imate svakodnevne akcije kojima dokazujete svoj amaterizam.Tužno i žalosno što niko iz policije neće snositi odgovornost za svoju nesposobnost i izdaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA