≫ 

UDES U NIŠU: Povređeno četvoro mladih, prevrnuli se zbog BRZE VOŽNJE! (FOTO)

Nakon ukazane urgentne pomoći prebačeni u Klinički centar na dalje lečenje, a kako je navedeno, prvi pregledi ukazuju da je jedna devojka zadobila teže povrede

  • 5

Dva mladića i dve devojke povređeni su rano jutros Nišu, kada je njihov automobil sleteo sa kolovoza u Njegoševoj ulici kod broja 17.

HUMANI VOZAČ SEBI UČINIO “MAGAREĆU USLUGU”: Leskovčanin izbegao psa lutalicu i uništio svoj automobil

Do udesa je došlo oko 3.40 sati kada je vozilo "škoda" kojom je upravljao A. N. (39), najverovatnije usled brze vožnje sletelo s kolovoza i udarilo u betonsko stepenište, a zatim se prevrnulo na bok.

Tom prilikom, osim vozača, lakše su povređeni i njegovi prijatelji muškarac D. Đ. (30) i dvadesetogodišnja N. B. dok je devojka K. P. (21) zadobila teške telesne povrede zbog kojih je zadržana na lečenju na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

Stanar ove ulice Slobodan Jerković, koji je prvi priskočio u pomoć povređenima kaže da je prizor bio stravičan.

- Čuo sam jak prasak, kao da je pukla bomba zbog čega sam odmah istrčao na ulicu. Video sam prevrnuto vozilo i mladića koji razbija staklo na levim vratima i izvlači se napolje. Pitao sam ga da li ima još nekoga unutra, a on mi je kazao da su puna kola. Tada sam video da vozilo počinje da se dimi, uplašio sam se da će se zapaliti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ta deca unutra su se komešala, vrištala, mladić koji je ostao u kolima šutirao je šoferšajbnu pokušavajući da je razbije. Krenuo sam po sekiru da mu pomognem kada sam video kako izlazi iz vozila. Pomogao sam im da izvuku dve devojke, video sam da je jedna imala povrede po glavi, jaukala je. Vozač je pozvao telefonom nekog svog prijatelja koji je došao kolima pa smo devojke ubacili kod njega i on ih je odvezao u bolnicu. Stigla je i Hitna pomoć i odvezla i vozača i njegovog druga koji se žalio da mu je slomljena ruka - opisuje nezgodu Jerković.

­ Miroljub Stoiljković u čije je dvorište uletela "škoda" kaže da je krajnje vreme da nadležni reaguju kako bi se sprečilo da neko pogine.

­

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

­ - Ovakve nezgode se ovde dešavaju skoro svakog meseca. Tu je oštra krivina, brzo se vozi i sletanja sa puta su vrlo česta - kaže Stoiljković pokazujući oštećenja na svojoj ogradi nastala prilikom prethodne saobraćajne nezgode.

­ Policija je saopštila da je obavljen uviđaj te da se uzroci udesa utvrđuju.

­ (D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    25. septembar 2016 | 10:29

    Dokazivanje pred devojkama i noga na gasu i eto sta se desi...

  • Jeretik

    26. septembar 2016 | 13:25

    Krivac za udes pice kol'ko i " ice " ( riba ) .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA