O OVOM PROFESORU PRIČA CELA SRBIJA: Devojčicu nazvao debelom krmačom, dečaku pocepao uvo!

Milinković se hvali kako mu niko ništa ne može. Priča deci o gejevima i prostitutkama. Izjavio je da se "koka-kola" pravi od krvi abortirane dece

  • 20

Nastavnik srpskog jezika iz OŠ "Aleksandar Karađorđević u Mačvanskom Prnjavoru, Milan Milinković konstantno vređa decu na časovima, a njegovoj torturi se ne nazire kraj, tvrde roditelji osnovaca.

BAHATIM UČENICIMA NIKO NE MOŽE NIŠTA: Nastavnicima zabranjeno da ih izbace s časa, a nasilja u školi sve više (FOTO)

- Nije normalno da se jedan obrazovani nastavnik tako obraća deci Vređa ih na račun izgleda, jednoj devojčici je rekao da je debela krmača - kaže jedan od roditelja za beogradske medije.

Milinković se hvali kako mu niko ništa ne može. Priča deci o gejevima i prostitutkama. Izjavio je da se "koka-kola" pravi od krvi abortirane dece. Zamislite, nije ga sramota da Vuka Karadžićanaziva brkatim debilom, navodi  izrevoltirani roditelj.

UŽASNA TUČA NASRED ČASA: Nastavnik učeniku izvukao slušalice iz ušiju, a onda je počeo HAOS (VIDEO)

Pre tri godine kada je bio dežuran na hodniku, jednog dečaka je povukao za uvo i pocepao ga. Roditelji tog dečaka su ga tužili i ispostavilo se da dete nije krivo. Milinković je tada bio suspendovan na mesec dana, nakon čega su ga vratili.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Direktorka OŠ "Aleksandar Karađorđević" Marija Miljić kaže da:

-Dobila sam i pisanu pritužbu, na koju sam reagovala u skladu sa zakonom. To podrazumeva najpre posetu času i utvrđivanje istinitosti. Koraci koje sam preduzela su razgovor i opomena pred pokretanje disciplinskog postupka, a ukoliko bude potrebno, i preduzimanje mera u skladu s azakonom. Sa slučajem će biti upoznata i nadležna porosvetno-pedagoška služba.

(Telegraf.rs / Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    7. novembar 2016 | 09:15

    Konačno neki normalan nastavnik...nazovimo stvari pravim imenima...deca su bezobrazna i manipulativna a roditelji su taoci njihovih bezobrazluka....pa mi bude drago kad im profesori malo pocepaju uši ....

  • Pronalazač

    7. novembar 2016 | 09:18

    Deca su jako bezobrazna i nekulturna i maltretiraju jadne prosvetne radnike a niko im ništa ne može

  • Љиљана

    7. novembar 2016 | 09:48

    За завртање ушију су родитељи да раде, а е учитељи. Данас децу не смете и да бијете по гузи јер децу уче просветни радници да је то забрањено (по конвенцији УН о дечијим правима), и онда се чудимо да су деца безобразна и не васпитана. Децу треба учити домаћем васпитању, а батина је из раја изашла. Тако вам је то и на западу, а ми копирамо све страно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA