≫ 

AUTO-PUT JE PUKAO I DIVOVSKA RUPA JE PROGUTALA AUTOMOBILE: Ljudi se zaledili kad su videli da se zemlja otvorila! (FOTO) (VIDEO)

Šestoro povređenih je hospitalizovano

  • 2

Nekoliko automobila upalo je u veliku rupu koja se otvorila na autoputu u Alžiru, a povređeno je 11 osoba, javila je alžirska državna agencija APS.

>>> OGROMNA RUPA JE USISAVALA RASKRSNICU SA AUTOMOBILIMA, a samo dva dana kasnije - sve je NESTALO (FOTO)

U rupu na autoputu Ben Akun, zapadno od glavnog grada Alžira, u petak uveče upalo je pet automobila. Šestoro povređenih je hospitalizovano, rekao je portparol službe za hitne situacije Nasim Bernaui.

Vlasti su danas radile na popravci puta posle kolapsa koji je navodno povezan sa zastarelim sistemom kanalizacije ispod saobraćajnice.

Kako javlja agencija AP, fotografije mesta događaja pokazuju rupu široku približno kao i kolovoz, a dovoljno duboku da u nju stane automobil.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    20. novembar 2016 | 01:49

    Ko je bio nadzorni organ,Velja ili Zorana?

  • Petar

    20. novembar 2016 | 09:03

    Samo vi nasavite da crpite naftu i gas iz zemljine utrobe ( majke svega zivog ) pa se čudite i izmisljajte uzroke.Sto je mozds i moguc uzrok u ovom slučaju kanalizacija.Sve sto sr izvuče iz zemlje mora se popuniti ta praznina,bilo to tehtonski kao poremecaji,bilo kao zemljotresi,razne provale,uvale,propadanje-otvaranje zemlje i svskojaka podrhtavanja tla-zemlje je popunjavanje njene utrobe.Uopste ne mora izbiti zemljotres tamo gde se crpe bogatstva iz zemlje jer se popunjava prvo krajnji deo iz koga se izvlači nafta,gas itd.Samo vi globalisti,unistitelji nadtavite i trujj te planetu zemlju radi ličnog bogcenja.Umrecete i vi bogati kao i mi siromasni.Dzabe vam mogucnosti presadjivanja organa.Jos mnogo ce proci vremena dok ne nadjete način da budete besmrtni ubijajuci i uzimajuci tudje zdrave organe.Nezajezljiva stoko koja ubijTe zive da bi sebu produzili zivot i kad dodje i ta mogucnost to vise necete biti vi vec 5-15-est drugih osoba u truplu jedne,ali bedne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA