≫ 

Znali ste da je gorivo poskupelo pred praznike, ali kada čujete koliko, pozliće vam!

Kupci tvrde da je prošle nedelje cena goriva svakog dana rasla za po jedan dinar

  • 26

Dok sa jedne strane građani tvrde da sve više osećaju poskupljenje nafte i njenih derivata koje je iznosilo i do nekoliko dinara u proteklih nekoliko nedelja, stručnjaci objašnjavaju da je cena uz minimalna poskupljenja stabilna, a da razlike postoje jer se na različitim benzinskim stanicama pumpadžije služe trgovačkim metodama. 

Auto vam je ostao zaglavljen u snegu? Ovako ćete ga najlakše ponovo pokrenuti (VIDEO)

Svi su najavili poskupljenja od Nove godine, ali evo šta će da pojeftini

Kupci tvrde da je prethodne nedelje cena goriva svakoga dana rasla za po jedan dinar, što bi značilo da je za praznike gorivo poskupelo skoro 10 dinara.

I dok se građani žale na poskupljenja Borislav Tatić, predsednik Udruženja benzinskih stanica Srbije tvrdi da su cene benzina, dizela i plina stabilne, da poskupljenja postoje, ali da su minimalna.

- Radi se o tome da se pumpadžije služe različitim metodama. One pumpe koje su na dobroj lokaciji, a oko kojih nema snega, imaju veću cenu. Onda taksisti i neki ljudi nalete na takve pumpe, mada one ne mogu biti reprezentativne - kaže Tatić za Alo.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemam reci

    11. januar 2017 | 10:32

    Pa nije me iznenadilo naravno, u ovoj nazovi drzavi,ne bi me iznenadilo da je poskupelo i 50dinara po litri.Bravo Vucicu,zivimo sve bolje i bolje,samo napred i napredno...

  • Milan

    11. januar 2017 | 10:45

    Dosta vise lazi I prevara. Na svim pumpama je gorivo poskupelo 10 dinara. Kako vas nije sramota da lazete narod!!!

  • Тутор

    11. januar 2017 | 10:44

    Хајде то што је гориво скупо, него што је неквалитетно и пуно воде и што џабе бацам паре на адитиве, а нафта заледи па заледи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA