≫ 

3 nelogičnosti na koje su ukazali čitaoci posle gostovanja žene koja je u emisiji uživo priznala da ju je silovao brat

Neobično gostovanje u jutarnjem programu televizije Pink izazvalo dosta reakcija

  • 32

Žena koja se pre dva dana javila uživo u Jutarnji program na TV Pink, a danas i gostovala u istom, otvoreno je svedočila o zlostavljanju koje je trpela od rođenog brata.

Ona je prilikom prvog javljanja, a i danas tvrdila da je kao šestogodišnja devojčica bila žrtva svog brata koji je bio puno stariji od nje. Danas ima 39 godina, nije zaposlena i nema dece. Kaže da je njen život potpuni pakao, i da ne zna koliko će još dugo moći da živi sa tim.

UŽAS UŽIVO Silovana žena došla u studio Pinka i otvorila dušu: Majka je ušla u sobu, tada je brat prestao! Kao da nije prošlo 33 godine

Čitaoci Telegrafa su u komentarima uporedili njeno izlaganje od pre dva dana i ovog danas, ukazali na nelogičnosti, odnosno detalje koji se ne poklapaju.

Nepoznatog imena i prezimena, sa zamagljenim licem pred kamerama opisivala je potresne scene iz detinjstva.

Prva nelogičnost - roditelji. U prvom obraćanju je rekla da su mrtvi, i da od kad je otišla od kuće sa 15 godina nije znala ništa o njima, jer joj se niko nije javljao. Danas je rekla da je pre nekoliko godina videla oca iz autobusa kada je odlazila u rodno mesto.

Druga nelogičnost -  porodica je znala šta se događa, ali da su ćutali. U današnjem gostovanju je navela da je to bilo uzmeđu nje, njene majke i brata. Otac nije znao za to.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Treća nelogičnost - saznanja o bratu. Prvobitno je rekla da ne zna gde je brat i da li je živ. Danas navela da je od rođaka saznala da živi u Rusiji, i da misli da ima četvoro dece.

Za sebe navodi da je tajanstvena osoba, a u jutrošnjoj emsiji je opširno i bez dlake na jeziku pričala o svom preživljavanju u detinjstvu.

Uključenje od pre 2 dana:

Gostovanje u današnjoj emisiji:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Id- objavite nekad moj komentar!!

    15. februar 2017 | 16:07

    Ko smo mi da sudimo??? Ako je istina....uzasna je....ako nije....sta reci a ne zaplakati.....dovoljno nam je stresa sto decu ne mozemo prehraniti u ovom haosu od drzave.....

  • Nina

    15. februar 2017 | 16:31

    Ima i više NELOGIČNOSTI!Prvo, nije znala bratove godine, pa je govorila o ,,ambicioznoj, prezauzetoj" majci, koja joj ladno dozvoljava da napusti školu, pa odlazi za BG u petnaestoj, OD ČEGA živi , kako i gde?Danas kaže da NE RADI, a vidimo da je podstanar, da ima telefon i tv, KAKO to sve plaća ako ne radi!Onda kaže da je o roditeljima sve znala preko rođaka a ti rođaci izgleda nisu nikada roditelje obavestili o njoj!Pa otac bio divan i blag, bila mu mezimica a ništa nije primetio na voljenom detetu!Pa o bratu NIŠTA ne zna a onda zna SVE!Ne govorim o stvarnim ŽRTVAMA već se bojim da je ovo teška nameštaljka!

  • Pule

    15. februar 2017 | 16:08

    Sve više ovakvih POREMEĆENIH licnosti u Srbiji od 5 oktobra ali HTELI STE pa GLEDAJTE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA