Misterija bez epiloga: Telo Barbare Vitez NIJE u Tisi! Okončana potraga specijalnog tima, reka prečeščljana, i to nije sve!

Telo učenice iz Sente koja je pre pet meseci najverovatnije pala s mosta u Tisu i nestala nisu pronašli u reci ni specijalno obučeni psi

  • 9

Dvodnevna detaljna pretraga banatske i bačke obale Tise koju su sproveli mađarski spasioci sa obučenim psima, na potezu od senćanskog mosta do brane kod Novog Bečeja, pokazala je da se u ovom delu reke ne nalazi telo Barbare Vitez (15) iz Sente, niti da u vodi ima ljudskih leševa.

Jezivi veo misterije nad Tisom: Specijalna ekipa “Spajder” vratila se za Mađarsku, potraga za Barbarom Vitez se nastavlja

Nastavlja se potraga za Barbarom Vitez: Angažovana spasilačka ekipa “Spajder” iz Mađarske

Misterija Barbare Vitez i dalje potresa Srbiju: To što patrolni čamci ni posle 30 dana nisu pronašli telo devojčice, može da znači samo jedno!

To je za beogradske medije potvrdio Nandor Baranji, predsednik spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente. On je u petak i subotu pomagao šestočlanom timu spasilaca iz Miškolca i Segedina.

- Psi specijalne grupe za traženje nestalih lica „Spajder“ iz Miškolca mogu da osete gasove koji se iz vode oslobađaju prilikom raspadanja ljudskog tela. Obučeni su da razlikuju ljudski leš od životinjskog, a pretražili oko 60 kilometara, sve do novobečejske brane - kazao je Baranji.

On i njegove kolege neprekidno tragaju za Barbarom, a Tisom nisu patrolirali samo dok je bila zaleđena.

Agonija roditelja Barbare Vitez počela je 25. novembra prošle godine, kad je ona otišla na rođendansku žurku. Nekoliko sati kasnije policija ih je obavestila da je njihova ćerka pala sa drumsko-železničkog mosta u reku, a da su im to prijavila dvojica dečaka koji su bili s njom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Melinda i Endre Vitez sve vreme su sumnjali da je njihova ćerka u Tisi, a akcija mađarskih spasilaca dodatno je učvrstila njihovo uverenje.

Potresan Fejsbuk status Barbarinog (15) oca koja je nestala pre 4 meseca kada je otišla na rođendan (FOTO)

Anonimno pismo koje je porodica Vitez pronašla u sandučetu nekoliko dana nakon nestanka ćerke i dalje ih, kako tvrde, veoma opterećuje.

- Pisalo je na mađarskom da su Barbaru trojica momaka silovali, a najsnažniji od njih je ugušio i bacio u Tisu. Zašto policija nije utvrdila ko je autor? Ne zadovoljava nas objašnjenje da je to delo bolesnog uma - kaže porodica Vitez.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    10. april 2017 | 14:28

    Jadni roditelji! Bespomoćni. Ne dao Bog nikome. Strasno.

  • Jela

    10. april 2017 | 14:34

    I pored svog uzasa, postoji nada da je ziva. Strasno, strasno da strasnije ne moze biti. Boze, daj snage porodici da sve ovo podnese.

  • Mislim

    10. april 2017 | 15:40

    Jadno to dijete kroz šta je prošlo i ko zna možda prolazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA