≫ 

Čula se škripa točkova, a onda je usledio prasak: Još jedna stravična nesreća na Uskrs, Zlatko sleteo sa motora u punoj brzini i poginuo (FOTO)

Oni koji su posmatrali nemili događaj, kažu da su prvo čuli škripu točkova i da se pretpostavlja da je motociklista podigao motor kako bi vozio na jednom točku, a da je potom usledio prasak

  • 10
Motociklista Zlatko M.nastradao na Uskrs u centru Kikinde Foto: Telegraf

Stravična nesreća u kojoj je motociklista Zlatko M.(56) nastradao, dogodila se na Uskrs nešto posle 17 sati u centru Kikinde.

Kako saznaje Telegraf, nesrećni motociklista je udario u automobil koji je bio parkiran u Nemanjinoj ulici, tu se zaustavio i pao, dok je motor nastavio da se kreće nekoliko metara niz ulici sve do raskrsnice.

Na uglu ulica gde se nalazi “kafeterija” gosti lokala ostali su u šoku kada su primetili da je motor pored njih prošao velikom brzinom bez vozača na njemu.

Oni koji su posmatrali nemili događaj, kažu da su prvo čuli škripu točkova i da se pretpostavlja da je motociklista podigao motor kako bi vozio na jednom točku, a da je potom usledio prasak.

Kada su gosti iz obližnje kafeterije izašli na ulicu mogli su da vide nepomično telo koje je ležalo kraj automobile:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bilo je stravično, prvo smo čuli škripu točkova pa onda i udar. Čovek je ležao na ulici, pozvali smo policiju i Hitnu pomoć,bilo je strašno - ispričala je gošća lokala.

Nakon dolaska Hitne pomoći kod Zlatka M.konstatovana je povreda glave, nesretni čovek preminuo je na licu mesta od zadobijenog udarca. Istraga koju sprovode pripadnici Policijske uprave u Kikindi je u toku.

Ovo je druga po redu nesreća sa smrtnih ishodom u Kikindi u poslednja dva meseca. Podsetimo, nastradali motociklista Daniel Sakal (26) iz Tobe izgubio je život kada se sudario sa putničkim automobilom na izlazi iz Kikinde, kod Kvantaške pijace.

Daljinac baner

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nesa

    16. april 2017 | 20:58

    sta ce da veli sada asocijacija bajkera da li ce sada da kritikuju vozace ,,b,, i ,, c,, kategorije. to su sve ludaci na motorima

  • Rea

    16. april 2017 | 22:21

    Dokle vise?!Ja vozim vec 46g. I cim cujem motor prpadnem se,jer p prestizu gde mogu i gde ne mogu,jure kao bez glave,a doviljno je da zakace retrovizor na mojim kolima i nema ih vise!!Molim sve koji voze motore,da postuju svoj zivot,i voze sporije i pazljivije!!!

  • Ki0230

    16. april 2017 | 21:02

    Strašno,što se toliko sile na tim motorima.Eto,jedna sekunda i ode život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA