Policija lisicama vezala taksistu za kola i vukla ga 400 metara (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Samo zato što je parkirao kola na pogrešnoj strani, policajci u Južnoj Africi vezali taksistu Midu Masiju za svoj kombi i vukli ga 400 metara. Njegovo telo je kasnije poronađeno u policijskoj stanici, gde je bio u pritvoru

  • 3

Policajci u Dejvonu u Južnoj Africi vezali su taksistu Midu Masiju (27) za svoj kombi i vukli ga 400 metara i to samo zato što je parkirao kola na pogrešnoj strani. Njegovo telo je kasnije pronađeno u policijskoj stanici u Dejvonu, gde je bio u pritvoru.

Jedan od očevidaca izjavio je da su policajci prvo odvezli Masijin automobil marke "tojota", da bi se zatim vratili na lice mesta sa policijskim kombijem. Kako se navodi, jedan od policajaca je tresnuo vrata od kombija taksisti u lice, koje je ostalo obliveno krvlju.

Pregled posle smrti potvrdio je da je Masija preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja i da je imao i druge povrede.

Portparol Nezavisne policijske istražne direkcije (IPID) izjavio je da je tokom koškanja jednom policajcu oduzeto vatreno oružje.

- Vodnik prve klase savladao je taksistu i vratio vatreno oružje svom kolegi. Osumnjičenog, koji je pružao otpor, policajci su strpali u maricu i odvezli ga u policijsku stanicu, gde je uhapšen - rekao je on.

On kaže da je drugi policajac našao taksistu mrtvog oko 21.15 sati. Prema njegovim rečima, IPID takođe preispituje optužbe prema kojima je policijsko vozilo vuklo preminulog po putu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA