Stravičan sudar juga i taksija, poginuo vozač auta! (FOTO)

Mlada žena, koja je bila suvozač u "jugu", teško je povređena, dok je zbog povreda u Klinički centar primljen i taksista

  • 7

Goran S. (30) iz Kragujevca poginuo je oko podne u teškoj saobraćajnoj nesreći u kragujevačkoj Ulici Dragoslava Srejovića kod broja 56, ispred fabrike "21. oktobar". U policiji kažu da je do nezgode došlo kada su se direktno sudarili ''jugo'' i taksi marke ''reno megan''. Istraga će pokazati kako je došlo do sudara.

Vanja Đorđević, PR Kliničkog centra, saopštila je u 15 sati da mlada žena, primljena nakon saobraćajke, ima teške povrede grudnog koša.

- Vitalne funkcije su joj stabilne, svesna je i nije životno ugrožena. Drugi primljeni muškarac, taksista, zadobio je lakše telesne povrede, ali je i on zadržan na lečenju -  kaže Vanja Đorđević.

Očevici ove nesreće su istakli da se u trenutku sudara čula jak prasak  i da je "puklo kao da je bomba pala".

Jedan od radnika obližnje fabrike "Metal sistemi" koji je bio na kapiji svog preduzeća kaže da je pod lekovima nakon onog što je video.

- Stravično je puklo. Okrenuo sam se i potrčao ka mestu udesa. Vozač taksija mrdao je glavom, otvorio mu se na sreću erbeg. Pritrčale su medicinske sestre obližnjeg doma zdravlja. Od stanja u kom sam zatekao muškarca i ženu u "jugu" još se tresem. Bili su obliveni krvlju. Muškarca su vatrogasci oslobodili iz auta. Žena je davala znake života - kaže ovaj radnik.

Na mesto udesa stigle su tri ekipe Hitne pomoći. Okupljeni kažu da je na mesto nesreće došao i brat povređene devojke iz "juga" koji je bio u očajnom stanju.

Policija još nije saopštila imena povređenih i poginulog muškarca.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hawk

    25. jun 2013 | 15:25

    Neznam ko je kriv ali po stanju automobila se vidi da je taj bas sporo vozio.

  • beast from the east

    25. jun 2013 | 15:22

    Strasno :(

  • Kefalo

    25. jun 2013 | 17:00

    Ovo je strasno. Kako neko može da vozi po gradu tom brzinom, nije mi jasno. Dokle više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA