OPET PINK PANTER? Opljačkana prodavnica luksuznih satova u Kanu

Opljačkana prodavnica skupocenih satova u Kanu, samo neoliko dana nakon što su u obližnjem hotelu "Pink Panteri" ukrali dijamante, čija vrednost se procenjuje na 103 milona evra

  • 8

Dvojica naoružanih muškaraca opljačkali su danas prodavnicu skupocenih satova u gradu Kanu na francuskoj rivijeri, tri dana nakon što su u obližnjem hotelu "Karlton interkontinental" ukradeni dijamanti vredni 103 miliona evra, rekao je izvor blizak istrazi.

Vrednost ukradene robe iz prodavnice satova "Kronometri" za sada nije poznata, rekao je taj izvor na koji se poziva AFP.

Pljačku dijamanata i nakita u Kanu izveo je u nedelju jedan čovek usred bela dana, oko podneva, a mediji su primetili da se ova pljačka odigrala nakon što su tri člana grupe profesionalnih pljačkaša "Pink Panter" pobegla iz zatvora u Švajcarskoj, a poslednji među njima pre tri dana.

Grupa lopova, koja se specijalizovala za krađu dijamanata i luksuznih satova nedostižnih za običan svet, odgovorna je, kako se sumnja, za 340 pljački juvelirnica od 1999. godine, ne birajući kontinente − od Evrope, preko Bliskog istoka i Azije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvoncica

    31. jul 2013 | 13:52

    Samo napred momci!

  • :-)

    31. jul 2013 | 13:55

    Citav Svjet izvjestava o senzaciji zvana I Pink Panteri ( Srbi I Crnogorci) . Najvece pljacke u istoriji dijamanata sirom svjeta .Pola biliona vrijednosti su opljackali od 2004...Informisite se vise I pisite o njima .... Veoma interesantna tema...

  • Izjedase me komarci

    31. jul 2013 | 13:57

    Ma,daj,pa trecina ovih pljacki je dogovor sa vlasnicima,kako bi prevarili osiguranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA