CG: Pretučen još jedan pripadnik LGBT zajednice

U Podgorici je danas pretučen još jedan pripadnik LGBT zajednice, što je drugi napad te vrste u poslednja 24 sata u glavnom gradu Crne Gore

  • 6

Grupa mladića, kako prenose podgorički mediji, prebila je jednog pripadnika LGBT zajednice u napadu koji se desio kod stare zgrade Vlade Crne Gore. To je drugi napad na pripadnike LGBT zajednice u poslednja 24 sata, pošto je kasno sinoć pretučen jedan srednjoškolac, koji je bio član LGBT Foruma progres na prvoj Gej paradi u Podgorici.

Iz LBGT Foruma progres je saopšteno da je pretučeni srednjoškolac zadobio lakše telesne povrede, a napadnut je ispred zgrade u kojoj živi.

Zbog tog napada, crnogorska policija uhapsila je ranije danas četiri osobe, među njima dvojicu maloletnika.

U Podgorici je u nedelju održana prva Parada ponosa, a događaj je protekao u znaku ogromnih mera policijskog obezbeđenja, kao i žestokih sukoba policije sa protivnicima Gej parade, da bi učesnici povorke na kraju bili evakuisani iz centra grada.

(Telegraf. rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daleki istok

    22. oktobar 2013 | 19:54

    Mozda u skorijoj buducnosti EU postavi uslov da se polako preorjentisemo sa HETERO na HOMO... BICEMO SVE STO ONI HOCE... DRZAVA ME PRIMORAVA DA VOLIM ONO STO NIJE NORMALNO!

  • Mučki provokator

    22. oktobar 2013 | 19:57

    Bome radikalni ovi crnogorci

  • Бајкер

    22. oktobar 2013 | 23:13

    Ако!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA