Kristijan sledeće nedelje ponovo u zatvoru!

Za 15. januar sudija je zakazala iznošenje završnih reči pred izricanje presude Kristijanu. Termin i mesto održavanja određeni su još dok je on bio u pritvoru i dok iz razloga bezbednosti nije trasnportovan u Palatu pravde, ali iako je u međuvremenu Kristijan pušten na slobodu, odlučeno je da se to ne menja

  • 12
Kristijan Golubović Foto: S. Pikula

Aleksandar Kristijan Golubović ponovo će se 15. januara vratiti u Centralni zatvor u Beogradu, iz kog je posle četiri i po godine izašao 16. decembra prošle godine. Ovog puta, on bi međutim, trebalo da se zadrži samo nakratko.

Naime, kako Telegraf saznaje u Višem sudu u Beogradu, suđenje Kristijanu biće održano u sudnici u zatvoru i ako je on već neko vreme na slobodi.

- Za 15. januar sudija je zakazala iznošenje završnih reči pred izricanje presude Kristijanu. Termin i mesto održavanja određeni su još dok je on bio u pritvoru i dok iz razloga bezbednosti nije trasnportovan u Palatu pravde, ali iako je u međuvremenu pušten na slobodu, odlučeno je da se to ne menja - kaže naš sagovornik.

Posle iznošenja završnih reči, za koje je sudija svakom učesniku u postupku dodelila po 15 minuta, sudija će zakazati donošenje presude.

Golubović je optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010. godine, kada je Kristijan i uhapšen ispred Crkve svetog Marka u Beogradu.

Prvom presudom, bio je osuđen na sedam i po godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo i naložio novo suđenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko

    10. januar 2014 | 17:33

    20 godina bi ja njemu dao,jel koliko je proveo u zatvoru i opet nista nije naucio.

  • BALKANSKI SPIJUN

    10. januar 2014 | 19:30

    On bar robija za svoja (ne)dela a sta sa tajkunima i politicarima?!?!

  • krivi stojko

    10. januar 2014 | 22:10

    @nikola. Decko, '90 su odavno prosle... Dozovi se pameti ako je nisi izgoreo vutrom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA