Hrvatski pop na haubi imao seks s muškarcem!

Policajci su se približili sumnjivom automobilu, ali umesto onih koje su tražili, na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa

  • 70

Kod Zadra su uhvaćena dvojica muškaraca usred seksualnog odnosa. To i ne bi bila vest da jedan od njih nije sveštenik koji se tim povodom obratio vernicima.

- Dragi župljani, na verujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu - rečenica je koja je prošle nedelje odjeknula tokom mise u jednoj župi nedaleko od Zadra.

Naime, među župljanima se već ranije proširila vest o njihovom župniku koga je na Vranskom jezeru u sladostrašću s drugim muškarcem uhvatila policija. Župnik i njegov prijatelj uhvaćeni su na automobilu, piše "Voxportal". Ne u automobilu, nego na automobilu, tačnije na haubi.

Policajci su te večeri, kako piše "Voxportal", bili u patroli jer su već neko vreme sumnjali u aktivnosti krivolovaca na tom području pa su postavili zasedu. Približili su se sumnjivom automobilu, a umesto lovaca na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa. Priveli su ih zbog remećenja javnog reda i mira, navodi portal.

Meštanima je, navodno, već poznata homoseksualna orijentacija drugog muškarca, ali vest o privedenom župniku ih je šokirala. Sam župnik policiji je rekao kako su on i taj muškarac samo "nešto raspravljali".

Portparol PU zadarske Elis Žodan, na pitanje "Dnevnik.hr" o seksualnom odnosu dva muškarca na javnom mestu, rekao je da "policija nije imala službenih postupanja takvog tipa".

(Telegraf.rs / Izvor:dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA