Aleksandar Vučić večeras u 21h gost u emisiji "Teška reč"

Aleksandar Vučić je danas najavio da će reforme biti teške i bolne, kao i da će zadatak buduće Vlade biti da zaposli ljude, ali i takođe da očekuje širok dogovor za izlečenje Srbije

  • 6

Večeras će u emisiji "Teška reč" na TV Pinku u 21h gost biti prvi potpredsednik tehničke Vlade Srbije i predsednik Srpske Napredne Stranke, Aleksandar Vučić.

Lider naprednjaka će odgovarati na pitanja Dragana J. Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista Informer. Potpredsednik Srbije u emisiji  "Teška reč" govori:

Šta mogu od Vučića da očekuju nezaposleni, mladi, penzioneri i ostali građani Srbije? Da li je borba protiv kriminala i korupcije stala ili je tek počela. Šta nam donose pregovori, a šta članstvo u Evropskoj uniji?

Ko će formirati vladu Vučić ili Mišković? Beograd na vodi pokretač celokupne srpske privrede.

Emisiju "Teška reč" uživo možete pratiti OVDE.

Aleksandar Vučić je danas najavio da će reforme biti teške i bolne, kao i da će zadatak buduće Vlade biti da zaposli ljude, ali i takođe da očekuje širok dogovor za izlečenje Srbije.

On je takođe objavio da je odobreno 100 miliona evra kredita iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, za navodnjavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. februar 2014 | 10:00

    To je ta udbaska politika-brze bolje napraviti emisiju u istom terminu kao i utisak nedelje,da slucajno narod ne cuje istine od Radulovica...

  • Milica

    16. februar 2014 | 22:27

    Teška noć z Đilasa i Živkovića a laka za građane Srbije!

  • ona2

    17. februar 2014 | 01:28

    Ameri mu rade PR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA