(VIDEO) Uletela u jednosmernu ulicu na Vračaru u KONTRA SMERU, a onda je nastao "SPEKTAKL"!

Nepoznata žena ušla je svojim automobilom u jednosmernu ulicu u kontra smeru i tako naterala kolonu od skoro 15 vozila, koji su u pravom smeru, da čekaju više od pet minuta kako bi prošli dalje

  • 85

Reporter Telegrafa snimio je pre nekoliko dana na Vračaru neverovatnu scenu saobraćajnog kolapsa koji je izazvao bahati vozač.

ONA JE NAJGORI VOZAČ NA SVETU: Sa njom ući u kola je kao da ste jednom nogom ušli u grob! NE ŠALIMO SE (VIDEO)

Nepoznata žena ušla je svojim automobilom u jednosmernu ulicu u kontra smeru i tako naterala kolonu od skoro 15 vozila, koji su u pravom smeru, da čekaju više od pet minuta kako bi prošli dalje.

Ova žena je kolima udarila biciklistu, a onda nije htela da mu pomogne zbog najluđeg mogućeg razloga!

Bahatost ovog vozača išla je toliko daleko da su čak i slučajni prolaznici morali da joj objasne da je ona u pogrešnom smeru i da bi trebalo da se vrati unazad kako bi propustila da prođu vozila koja idu iz dozvoljenog pravca.

Međutim, ubrzo se ispostavilo da ova žena ne ume da vozi auto u rikverc, te je kolaps trajao još neko vreme dok na kraju nije dozvolila jednom od prolaznika da sedne za volan njenog automobila i odveze ga unazad niz celu ulicu kako bi druga vozila prošla.

Pogledajte video:

NAPOMENA: Zabranjena je svaka dalja upotreba ovog videa bez prethodnog odobrenja redakcije portala Telegraf.rs

Ostaje nam samo da se zapitamo kako je ova žena uopšte položila vozački ispit (ako ima dozvolu) a da nije savladala osnove upravljanja automobilom. Da ironija bude veća, sve ovo se odigralo u neposrednoj blizini policijske stanice Vračar.

Napominjemo i da je ovo samo jedan od primera bahatog ponašanja vozača u Beogradu, koji je sticajem okolnosti snimljen, dok mnogi slični i teži prekršaji često ostanu nezabeleženi.

Napišite nam u komentarima koji je najdrastičniji primer kršenja saobraćajnih propisa kojem ste lično prisustvovali ili ste čuli od nekoga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    17. decembar 2015 | 15:53

    Uzas ovde svaka 5 zena vozi dzip a ne znaju ni pedale da okrecu na bajsu ...to je neka moda lecenja kompleksa ili sta hoce time da pokazu moc?

  • Patre

    17. decembar 2015 | 15:54

    Pre neko veče, raskrsnica u Bul. Mira, skretanje iz pravca grada levo do stadiona Partizan. Svetlo na semaforu za levo je crveno, vozač sa džipom Porše pretiče i obilazi nekoliko automobila koje se polako približavaju raskrsnici i polako prolazi kroz crveno svetlo dole levo. Pred kraj raskrsnice ubrzava i odlazi u pravcu autokomande. Saobraćajni policajac stoji sa desne strane tamo negde kod ambasade Indonezije i ne reaguje već okreće glavu i gleda nešto gore prema dedinju.

  • Srkula

    17. decembar 2015 | 15:35

    Ohoo.. Ima toga mnogo: Voznja zaustavnom trakom na autoputu, preticanje na punoj liniji, preticanje autobusa na punoj liniji kad ljudi ulaze-izlaze na bus stajalistu, voznja u pijanom stanju cik-cak i neartikulisano zaustavljanje i kretanje, prolazak kroz crveno, blokiranje jedosmerne ulice voznjom u rikverc ili da bi se kuplia hrana, kafa, novine, zauzimanje 2 parking mesta, veca brzina onog koji se ukljucujue na autoput nego ovaj koji inace vozi desnom trakom,itd. itd....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA