ZLOSLUTNI SIMBOLI U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Simbol PLUTONA i OLTAR OD GRANJA preplašili Beograđane! (FOTO)

Na jednoj od staza neko je od grana napravio improvizovanu kapiju, čiji put vodi dalje ka "oltaru" od grančica poređanih u krug, a u sredini je postavljen štap na koji je zakačeno crveno lišće

  • 25

Zvezdarska šuma je u ljudima uvek izazivala jezu i osećaj straha, kad god bi prolazili kroz nju. U njoj su se događale razne užasne stvari, od maltretiranja slučajnih prolaznika, preko silovanja, pa sve do brutalnih ubistava.

Takođe, iako nikada niko nije uspeo da ih "uhvati", za ovo mesto u Beogradu se veruje da je jedno od glavnih lokacija na kojima se okupljaju satanisti.

Strahove Beograđana su potvrdile i fotografije do kojih je došla redakcija Telegrafa, a na kojima se vidi da je neko na jednoj od staza granama napravio improvizovanu kapiju, čiji put vodi dalje ka "oltaru" koji je napravljen od sitnih grančica poređanih u krug, a u sredini je postavljen štap na koji je zakačeno crveno lišće.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na jednom drvetu, belom bojom je nacrtan znak Plutona, za koji se u astrologiji smatra da predstavlja "ogromnu snagu koja se teško može kontrolisati i koja može mnogo uništavati i razarati". Najgore stvari kojima on upravlja su pretnje smrću, paklene muke (bilo da se radi o sopstvenom ili o tuđem životu) i zloupotreba sile.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ako je verovati astrologiji, upravo su neke osobe pod uticajem Plutona počele da se bave crnom magijom i prepustile se nekoj od sekti. Pluton u rimskoj mitologiji je pandan Hadu u antičkoj Grčkoj i predstavlja gospodara podzemlja, koji je neumoljiv, strašan i čeka svakoga. Smatran je za boga koji odlučuje kada će ko umreti, kao i na koji način će izdahnuti, da li mirno ili strašno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, ono što je najstrašnije i što je najviše preplašilo ljude koji su usred dana prošli ovim delom šume je činjenica da neko boravi ispod belog pokrivača, i to u blizini improvizovanog "oltara".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ipak, nije poznato da li osoba koja je tu pronašla utiočište ima bilo kakve veze sa svim ovim stvarima, ili je samo beskućnik koji je pronašao ovde mir od buke i gužve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    21. decembar 2015 | 22:19

    Ma jok more.To izvode besne gliste ovi što snimaju porniće po šumi.Tako obezbedjuju lokacije i plaše eventualne radoznalce,džogere,šetače,decu,komunalce...

  • Gile

    21. decembar 2015 | 22:15

    Ua sektaši!!!

  • Dačo

    21. decembar 2015 | 23:17

    Sektaši šta reći a srbija je puna sekti au šta je ovo braćo moja mila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA