BEOGRAĐANIN UMAZAO KOMŠIJINOG PSA IZMETOM jer mu je muka da se njegovo dete svaki dan igra u parku punom fekalija! (FOTO)

Deca ne mogu slobodno da se kreću po parku, a dešavalo se da neki mališan sedne u izmet ili ga stavi u usta!

  • 66

Problem koji već dugi niz godina muči glavni grad Srbije, Beograd, jesu nesavesni građani koji ne skupljaju izmet za svojim ljubimcima. Ovo je uočila svaka osoba koja je barem jednom prošla ulicama glavnog grada ili izvela svoje dete u park. Ta područja se, nakon izvođenja ljubimaca da obave nuždu, pretvaraju u "minska polja". Veliki broj stanovnika se stalo žali na ovakvu pojavu, a neki su odlučili i da odreaguju!

OVO JE NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Da li biste vi čistili PSEĆI IZMET jer vlasnike pasa MRZI DA GA SAMI POKUPE?

Tako je na redakciju Telegrafa stigla vest o čoveku koji je, izrevoltiran količinom izmeta koji je video u jednom parku na Novom Beogradu, rešio da umaže "kuče-krivca" izmetom. Kao objašnjenje je naveo da "ukoliko on može svakodnevno da čisti cipele i kolica svog deteta, zašto vlasnik psa ne bi mogao da okupa svog ljubimca".

Kad ja mogu da perem dečje cipele i kolica svaki dan, možeš i ti svog psa - rekao je besan muškarac.

Ovaj očajnički potez je "povukao" u nadi da će se vlasnici pasa urazumiti i početi da skupljaju izmet svojih ljubimaca.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Ono što najviše smeta ovom čoveku i njegovim sugrađanima jeste što kada padne kiša park počinje da smrdi na izmet. Takođe, njihova deca ne mogu slobodno da se kreću, a dešavalo se da neki mališan sedne u izmet ili ga stavi u usta.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Naravno, čovek napominje da ima i onih finih i pristojnih ljudi koji redovno pokupe izmet za svojim psom, tako da ostali bi trebalo da se ugledaju na njih!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belka

    6. mart 2016 | 16:01

    Ma trebo je gazdi nos da natrlja...sta kuce zna...

  • sone

    6. mart 2016 | 15:52

    ugazio sam u izmet neke dzumare skoro,poludeo sam...Treba bre ovi komunalci da se ukopaju u svaki parkic i da cekaju.Pa ko ne pocisti izmet svog psa odma novcana kazna...

  • DH

    6. mart 2016 | 15:54

    E hvala Bogu tekst i o ovom problemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA