≫ 

U TOKU SASLUŠANJE člana Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" zbog NAPADA NA SINIŠU MALOG

Predstavnici Inicijative dočekali su Sinišu Malog ispred Skupštine grada povicima "Lopovi, lopovi!", a gradonačelnik je novinarima rekao da je napadanut i da je jedan policajac povređen

U policijskoj stanici u centru Beograda, u toku je saslušanje člana Inicijative Ne da(vi)mo Beograd, zbog dešavanja na jučerašnjem protestu ispred Skupštine grada, rekao je danas Beti predstavnik Inicijative Dobrica Veselinović.

Veselinović je kazao da je jedan član Inicijative poziv dobio sinoć, i da je u njemu pisalo da mora da se ujutru pojavi u stanici policije na saslušanju.

 Vrlo je interesantno da su vrlo ekspeditivni u ovom slučaju - rekao je Veselinović.

U ponedeljak je održan protest Inicijative Ne da(vi)mo Beograd ispred Skupštine grada, na kome su pokušali da uruče odštampane "otkaze" gradonačelniku Siniši Malom i predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću.

NASRNULI NA SINIŠU MALOG ISPRED SKUPŠTINE: "U šoku sam zbog napada, da li će sledeći put povrediti moju decu?" (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Predstavnici Inicijative dočekali su Sinišu Malog ispred Skupštine grada povicima "Lopovi, lopovi!", a gradonačelnik Beograda novinarima je rekao da je napdanut, i da je jedan policajac povređen.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović izjavio je da će biti podnete odgovarajuće krivične i prekršajne prijave tužilaštvu zbog napada na gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odbornika Skupštine grada Beograda i pripadnika policije.

Predstavnici Inicijative negirali su da je bilo ko napadnut.

Pogledajte kako je izgledao napad na Sinišu Malog:

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tikaaa

    19. jul 2016 | 12:19

    Treba sve to ispitati!

  • Dare

    19. jul 2016 | 12:52

    Napad na gradonačelinka i odbornike je za svaku osudu!

  • Milica

    19. jul 2016 | 12:44

    Nista se ne sme resavati nasiljem i zato pocinilac mora biti kaznjen za ovo nasilnicko ponasanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA