Radovi u Bulevaru vojvode Mišića završeni pre roka

Saobraćaj u Bulevaru vojvode Mišića pušten je sinoć i time su završeni radovi predviđeni za ovu godinu

  • 1

Saobraćaj u Bulevaru vojvode Mišića pušten je sinoć u 22 sata, umesto jutros u 4 sata kako je bilo planirano, čime su završeni radovi predviđeni za ovu godinu, rekao je za televiziju Pink gradski menadžer Goran Vesić.

Grad Beograd pomaže školovanje Tomislava Milovanovića iz Štrpca, takmičara "Pinkovih zvezdica"!

- Urađeno je 400 metara asfalta, autobusko stajalište, slivnici su uvučeni u trotoar, a radovi su vredni 25 miliona dinara. U ovoj godini je u Bulevaru vojvode Mišića urađeno 1,8 kilometara asfalta, što je ukupno oko 110 miliona dinara. Pored toga, u ovom trenutku radimo rekonstrukciju Ulice Ljutice Bogdana, završavamo Topčidersku zvezdu, trebalo bi da bude završena noćas ukoliko ne bude kiše. Radi se i Ulica Jaše Prodanovića, između Takovske i Cvijićeve - precizirao je Vesić.

Gradski menadžer je naglasio da Grad Beograd i JKP "Beograd-put" ovog leta puno ulažu u ulice, a samo u toku jula izvedeni su radovi u vrednosti oko 235 miliona dinara.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- To je sve deo našeg desetogodišnjeg plana da se krene u obnovu svih ulica na teritoriji grada kojima ide gradski prevoz – rekao je Vesić i dodao da je plan obiman i veoma važan, ali da je sa tim moralo da se počne jer su ulice u Beogradu u veoma lošem stanju.

Prema njegovim rečima, završeni radovi su olakšali i ubrzali saobraćaj jer je Bulevar vojvode Mišića jedna od najprometnijih ulica u gradu.

- Ove rekonstrukcije ulica radimo za vreme godišnjih odmora kako se ne bi stvarale gužve, a radovi su završeni pre roka zahvaljujući radnicima "Beograd-puta" - naglasio je Vesić i dodao da će grad nastaviti sa intenzivnom obnovom ulica koje su trase javnog prevoza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA