Šta vam je sve potrebno da biste dobili posao Deda Mraza u Beogradu?

U Beogradskim oglasima se pojavila kompanija koja nudi veliku zaradu dobrim ljudima - sa potvrdom od neuropsihijatra, a prednost imaju neobrijane debeljuce

  • 1

Moraš da budeš pošten i dobar čovek: da budeš dobar, nesebičan, prijatan, human… Tako počinje najatraktivniji oglas u beogradskim medijima.

 

TRAŽITE NOVI POSAO? Ove greške NIKAKO ne smete da napravite

 

Godine nisu bitne: ne moraš da imaš više od godina. Ne moraš da imaš dugu sedu bradu niti veliki stomak (ukoliko imaš, utoliko bolje ali zaista nije presudno). Ostale karakteristike i osobine kao što su ozbiljnost, stav i autoritet su važnije od fizičkih. Naši kostimi i maske učiniće te potpuno originalnim Deda Mrazom bez obzira na godine i stas, glasi oglas objavljen na najposećenijem sajtu za ponudu radnih mesta.

 

Ne moraš da budeš glumac, animator ili vaspitač po struci ali moraš da budeš komunikativan, kulturan, prijatan i veseo čovek te da poseduješ umeće ophođenja sa decom. Ako si dobar animator u društvu i često si u centru pažnje, moguće je da jesi dobar kandidat za posao Deda Mraza. Pokušaj!

 

Deda Mraz mora da bude miran i staložen tip. Ukoliko si isuviše temperamentan, eksplozivan, burno reaguješ, ukoliko te nerviraju nestašna deca i sl., ovo nije posao za tebe.

 

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

 

Ipak, ni ovaj posao nije lak. Poslodavac kaže da će vam trebati  fizička snaga i izdržljivost  u momentu kada ti u rilo sedne tata od 120 i mama od 90 kg.

 

- Decu povrh njih ne računaj. Pritom si obučen u bundu u kojoj ti je nepodnošljivo vruće- 

 

Obzirom da poslodavac nema irvase, traži se i vozačka dozvola i bilo kakvo lično vozilo.

 

Foto: Vojni sindikat Srbije

Foto: Vojni sindikat Srbije

 

Na kraju oglasa je naglašeno da je potrebno i  uverenje od neuropsihijatra, kao i uverenje da kandidat nije osuđivan. Potpuno razumni zahtevi za jednog Deda Mraza.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    20. oktobar 2016 | 07:14

    Јел тај Деда Мраз (Божић Бата) прима децу у крило уочи нашег или њиховог Божића, у Србији?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA