Krv ćeš da propi*aš, Novu godinu nećeš dočekati": Žena iz Zaječara godinama dobijala jezive poruke od muža nasilnika, sad ga očekuje zatvorska kazna

Ovaj nasilnik je godinama maltretirao svoju suprugu i slao joj jezive SMS poruke u kojima joj je pretio smrću.

  • 18

Osnovni sud u Zaječaru osudio je A. K. iz okoline Boljevca pravnosnažnom presudom na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog nasilja u porodici.

Nasilnici smislili kako da prevare nov zakon: Sada imaju novu strategiju za ubijanje žrtava

Ovaj nasilnik je godinama maltretirao svoju suprugu i slao joj jezive SMS poruke u kojima joj je pretio smrću.

- Ovo je moja i tvoja lična prepreka i za njega i za nas nema više dalje - napisao je A. K. u jednoj od svojih poruka, a potom je nastavio:

"E ovako ćemo ženo moja glupa, pošto si mutava postala, pare detetove si potrošila, kupus i druge potrebe detetu nisi kupila... Zavisi od tebe detetov život, da li će i nadalje da odrasta uz oca i majku ili je kraj svemu. Ljubim vas i volim".

Tortura porukama nesrećne žene se nastavila. Poruke su postajale sve nasilnije i A. K. je u njima očigledno pretio supruzi da će ubiti nju i decu.

Foto: Profimedia/Caia Image

"Ne pišem ti više, i ne zovem te. Kunem se u sva tri deteta, sve zavisi od tebe da li se kuća zatvara... Kad ja ne valjam, ti ćeš krv da prop**aš zbog deteta, nećeš da dočekaš Novu godinu... sama ćeš da se uništiš".

A. K. je već osuđivan zbog nasilja u porodici, a sada se na sudu branio rekavši da ništa od navedenog "nije ozbiljno mislio" i da se kaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    1. septembar 2017 | 00:03

    Bedni bolesnik. U rudnik da kopa da manje besni beda.

  • Ona

    1. septembar 2017 | 00:37

    Imam i ja ovakve poruke pa i jos gore u telefonu a sve necu da prijavim jel mislim da nije moguce da je to covek sa kojim sam decu izrodila i kome sam sveee dala...ne mogu sebi da dodjem,ne mogu da shvatim nikako sa kim sam ja hleb delila.Da li sam glupa?....

  • Egzekijel Blooff

    1. septembar 2017 | 14:57

    "... i udariše Jakov rukom svojom ženu svoju Saru po licu njenomu, da je pameti i poštovanja muža dozvaše..." hoćete da kažete da Biblija greši?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA