≫ 

Čudan slučaj u Majdanpeku: Dobio 5 godina zatvora jer je brata pretukao vilama, iako je brat tvrdio da to nije tačno!

Brat Vitomir (78) je u međuvremenu preminuo, ali je do kraja branio brata

  • 4

Branko Danilović (83), iz majdanpečkog sela Topolnica, odlukom Apelacionog suda pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva svog rođenog brata Vitomira (78), koga je početkom februara prošle godine prebio vilama.

Srpsko selo u kom se svi biju: Udaraju se i vilama, a poslednje hapšenje palo je danas!

Vitomir je tada zadobio prelom lobanje, a život su mu spasili vatrogasci, koji su ga nekoliko kilometara nosili na nosilima, probijajući se kroz sneg.

Branko Danilović je, prvostepenom odlukom, bio osuđen na godinu i po dana zatvora, ali je Apelacioni sud preinačio presudu i osudio ga na pet godina.

U toku suđenja, Vitomir je preminuo prirodnom smrću. Do kraja je branio brata, tvrdivši da ga nije on pretukao, već da je on sam pao ispred kuće i tako se povredio.

(R. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    6. septembar 2017 | 19:08

    Selo Topolnica kod Donjeg Milanovca mi je poznato jer.sam tamo odlazila kao sestra u seosku ambulantu gde sam delila terapiju mestanima a I vakcinaciju dece tamo su ljudi divni i ako kaze da ga brat nije povredio onda nije zao mi je ako se zavrsilo visokom presudom

  • daca

    7. septembar 2017 | 00:28

    @ Margit Zalosno je biti toliko nepismen. Sacuvaj Boze i zakloni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA