≫ 

UBISTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU: Jugoslav je bio dobar komšija, miran i neupadljiv. Ovo je mogla samo da bude krvna osveta

Niko ne može da se pomiri sa činjenicom da Jugoslava više nema

  • 5

Jugoslav Cvetanović ubijen je u sredu posle ponoći u centru Vranja, a sumnja se da je bila reč o krvnoj osveti zbog ubistva Nikole Bojovića, za koje se sumnjiči njegov rođeni brat, Saša. Komšije i dalje ne mogu da veruju da ovog mladića više nema.

NOVA MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U SRBIJI: Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, Jugoslav Cvetanović likvidiran u Vranju

Pozadina mafijaške sačekuše u Vranju: Cvetanović predosetio da će mu ubiti brata, pa molio da ga saslušaju kao svedoka

Detalji krvne osvete zbog ubistva Bojovića: Cvetanovića likvidirali umesto brata, pucali mu u leđa u vranjskom haustoru (FOTO SA MESTA ZLOČINA)

- Juge nikoga nije dirao, bio je miran i čak neupadljiv, pili smo pivo u prodavnici preko puta zgrade iako po godinama mogu da mu budem otac, zato ne razumem kako je neko mogao da ga ubije i zašto - sa suzama u očima govori komšija ubijenog Jugoslava Cvetanovića iz naselja Ledena stena, penzioner star 67 godina, ispred zgrade u kojoj je sa porodicom živeo pokojni Juge.

Žitelji naselja Ledena stena zbunjeni i preplašeni gledaju trojicu dežurnih policijskih službenika i nerado govore o ovom tragičnom događaju, ne žele da se fotografišu niti identifikuju, ali ne skrivaju da ih je ovo ubistvo potreslo i zaprepastilo.

- Znam ga dugo kao i njegovu porodicu, živeli su teško i od socijalne pomoći, Juge se snalazio na svoj način, u to ne ulazim, ali ću ga pamtiti kao dobrog komšiju koji nije bio nasilan niti sklon incidentima, bar ne sa komšijama - priča penzionerka (64) koja živi u zgradi odmah do one u kojoj je stanovao nesrećni Cvetanović.

S. Đ. (53) teško prihvata surovu realnost da je Juge završio na ovako tragičan i svirep način.

Foto: Wikipedia/Wlodzimierz

- Juge nije bio incidentan i opasan po okolinu, naprotiv, u našem naselju sa ljudima nije imao loše odnose, družio se s njima u prodavnici blizu Ekonomske škole, često posećivao kladionice, a koliko znam, izdržavali su se od socijalne pomoći i povremenih poslova - kaže S. Đ.

Prema ulazu u zgradu u kojoj je živeo ubijeni Cvetanović uputilo se nekoliko mladića i devojaka sa cvećem i svećama u rukama.

- Ne razumem i ne ide mi u glavu, zašto su njega ubili, pa on nije kriv - pita jedna od devojaka.

- Osveta, krvna osveta, to je i ništa drugo - tumači mladić iz društva koje je ulazilo u zgradu.

Jugoslav Cvetanović, ubijen posle ponoći u sredu 27. septembra, biće sahranjen u petak 29. septembra na Bunuševačkom groblju u Vranju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Vranjske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin Topalovic

    29. septembar 2017 | 09:09

    Uvek je žal za mladim životom i nedužnim al i nikola je ubijen bez ikakvog razloga nevin samo je nečiji brat bio

  • SGT

    29. septembar 2017 | 17:49

    Nikada, osim preglasne muzike, nije bilo problema sa njim. To kojim životom je živeo, nije njegova krivica, odrastao je u takvoj porodici gde je bilo svega i svačega od strane roditelja. Samo mogu da kažem da mi je žao zbog toga kako je završio ali i da je bilo očekivano.

  • SIMKE

    29. septembar 2017 | 18:44

    Iskreno saučešće porodici. Tuga. Ugasio se jedan mlad život. Neka mu je laka zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA