NOVI, STRAŠNI DETALJI UBISTVA PEVAČICE: Pronađen telefon pripadao Jeleni, ali su ga Marjanovići koristili nakon njene smrti?!

U njemu su brojne fotografije, ali i tragovi poziva i poruka, koje je upućivala mlada žena

  • 21
Borca ubijena Jelena Jeca Krsmanovic Vladimir Marjanovic Telefon, nasip Foto-kolaž: Telegraf

Veštačenjem mobilnog telefona, koji je 8. septembra pronađen u Borči, utvrđeno je da ga je koristila ubijena Jelena Marjanović, ali i da je posle zločina nastavio da ga upotrebljava neko od članova porodice Marjanović, pišu Novosti

Kuća Marjanovića sagrađena na groblju? Meštani misle da je ukleta!

Vladimir Marjanović pravio selfi na Jeleninom grobu? Još jedan čudan detalj iz pronađenog telefona

Reč je o trećem aparatu, o kome policija nije znala ništa, sve dok ga nije pronašao jedan mladić iz Borče. U njemu su brojne fotografije, ali i tragovi poziva i poruka, koje je upućivala mlada žena.

Posle pregleda prvih fotografija i listinga, policija je odlučila da ponovo pokuca na vrata Marjanovića i uhapsi pevačicinog supruga Zorana. Ovaj, treći mobilni aparat, koji je koristila Jelena sve do smrti, navodno je izgubljen krajem avgusta ili početkom septembra ove godine. Da mu je nestao telefon pričao je Vladimir Marjanović, Zoranov otac, a Jelenin svekar.

- Bez obzira na to što Vladimir tvrdi da je aparat njegov, deo veštačenja je pokazao da ga je koristila Jelena, a posle njenog ubistva nastavio je da ga upotrebljava neko od ukućana - navodi naš sagovornik:

Printskrin: Youtube, Foto: Facebook/Jelena Marjanovic Krsmanovic, Milena Đorđević

- Za postojanje ovog mobilnog nije znala ni policija. Verovalo se da je koristila dva. Jedan je nađen u blizini tela, a drugi u kući, posle pretresa.

U aparatu je zabeleženo 16 gigabajta raznog materijala, slika i snimaka sa proslava rođendana i porodičnih dešavanja, ali i fotografije nastale posle Jeleninog monstruoznog ubistva. Fotografisan je čak i spomenik Jelene Marjanović.

Foto: A. Nalbantjan

- Analizom određenih komunikacija i listinga telefona, došlo se do novih saznanja - kaže izvor Novosti..

Zoran Marjanović je uhapšen i protiv njega se vodi istraga zbog ubistva Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

Marjanoviću je, inače, juče odbijena žalba na produženje pritvora i on će do daljeg ostati iza rešetaka. Jedan od njegovih branilaca, advokat Veljko Delibašić izjavio je da je ubeđen da je njegov klijent nevin. On kaže da se kobnog dana Jelena čula sa majkom tri puta telefonom. Poslednji put je to bilo neposredno pre ubistva.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    27. oktobar 2017 | 13:53

    Sve ih strpajte u zatvor i tacka vidi se da su oni a ako je zoran nju stalno pratio kako je tad nije sacuvao ma to su filmovi za malu decu nego su se odavno spremali a sigurno imaju i dobre pomagace pa su unistili dosta tragova al eto pravda ipak izlazi polako samo se plasim posto je korupcija jos na zalost u srbiji da ne plate i ne odleze sto zasluze ipak se nadam da Vucic nece ovo tek tako ostaviti ove manipulatore , lazove kako se sklopise da tako dobro lazu i da tako dugo izdrze da ne priznaju a u ocima im se vidi da su povezani strasno

  • Otrov

    27. oktobar 2017 | 14:21

    Sve ih u zasebne celije drzite mesec dana , progovorice , ovako dok su na slobodi tesko da ce progovoriti Opasni su

  • Srba

    27. oktobar 2017 | 08:57

    Ovog kad vidim proradi mi kamen u bubregu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA