≫ 

Tragedija kod Žitišta: Kombi na mestu usmrtio ženu (65)

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač kombija (31) iz okoline Nove Crnje naleteo na ženu-pešaka

  • 4

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena (65) iz okoline Žitišta, dogodila se danas oko 10.30 časova, u Žitištu, saznaje Telegraf.

Monstrum sa Miljakovca brutalan zločin najavio 20 dana ranije: Jedan gest nagovestio je katastrofu koja je šokirala Beograd

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač (31) kombija iz okoline Nove Crnje naleteo na ženu-pešaka. Od zadobijenih povreda, žena je na licu mesta preminula.

Uviđaj na licu mesta obavili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Vozač kombija je uhapšem i po odobrenju zamenika Osnovnog javnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 časova, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Daljinac

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RadovanMladić

    26. decembar 2017 | 16:28

    Teško delo sa smrtnim ishodom

  • Zox strasni

    26. decembar 2017 | 20:40

    Uradio je sta je uradio,verovatno nije hteo namerno,ali pesak je pesak nebitno da li je na pesackom ili van njega,u ovom slucaju je na pesacki,prema tome nema milosti za vozaca..

  • Nemanja

    26. decembar 2017 | 22:19

    Vidim da ste pametni, ako je prelazila put kao dosta pešaka u Beogradu koji ne gledajući ni levo ni desno, pa čak i kad im je crveno na semaforu stupaju na kolovoz, onda vozač nije kriv... Naravno treba se to utvrditi ali to je već malo teže

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA