Monstrum iz Rakovice sahranjen tajno: Na grobu ne piše ništa, a pored krsta stoji samo venac sa jednom poslednjom porukom

Nije napravljena smrtovnica, niti je javno objavljen datum i mesto sahrane. Porodica nije želela nikoga na sprovodu

  • 14

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je ubio bivšu devojku Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4), pa presudio i sebi u pritvoru Okružnog zatvora, sahranjen je u petak u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Ipak nije izdržao: Preminuo monstrum iz Rakovice

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat".

- Porodica je želela da se sve obavi diskretno i to su zatražili i od uprave groblja. Nije napravljena smrtovnica, niti je javno objavljen datum i mesto sahrane. Nisu želeli nikoga na sprovodu - kaže izvor blizak porodici Nikolić.

Porodica Marka Nikolića posle njegove smrti nije želela da daje izjave za medije.

- Pet meseci niko nas nije pozvao da čuje pravu istinu. Niko nije hteo da čuje Markovu istinu - rekla je ranije Nikolićeva majka.

Podsetimo, Marko Nikolić prerezao je sebi vrat komadom stakla u ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu 30. decembra prošle godine. Istog dana podlegao je povredama u Urgentnom centru.

Foto: Telegraf

Nikolić je polomio ogledalo u kupatilu ćelije, a onda je krenuo u krvavi pohod. Isekao se po vratu, a zatim je izašao i napao jednog od cimera, kojeg je ubo dvaput u leđa. Posle toga je nastavio da kasapi sebe, a zakačio je i glavnu arteriju. Spasa mu nije bilo.

On je uhapšen 12. jula 2017. godine nakon što je zadavio sina, pa nožem iskasapio bivšu ženu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Monstrum je Mihaila davio na groblju, a potom ga odneo ispred socijalnog, bacio pred majčine noge, pa nasrnuo na ženu.

U pritvoru je bio pet i po meseci, a jedan od cimera mu je bio i Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene.

- Marko je stalno govorio da ne može da prežali što je ubio sina. Kad god bi ga pomenuo, suze bi mu krenule. Budio se noću, plakao za detetom, šetao gore-dole po ćeliji - ispričao je Nikolićev cimer Milovan Stevanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trafalgar

    10. januar 2018 | 09:39

    Koju markovu istinu? Sta to moze da ga opravda sto je ubio svoje dete od cetiri godine??

  • Јасмина

    10. januar 2018 | 11:54

    Ма каква год да је истина,није имао право да уништи дететов живот,а ни живот супруге.Зато га немојте правдати....

  • NekoKo

    10. januar 2018 | 09:48

    Nisu ni oni ništa bolji kada monstruma mogu da čuavaju u svojim srcima. Ovakvi treba da se bacaju na deponiju, a ne da se sahranjuju na grobljim a za ljude. Radi se o nečoveku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA