Potresna ispovest majke čija je ćerka ubijena u vagonu: Ivana je pobegla od kuće zbog ljubavi, pa završila gola i mrtva

- Ivana je od desetog meseca života bolovala od epilepsije. Dva meseca pre ubistva, doživela je saobraćajnu nesreću, u kojoj je povredila glavu. Od tada joj se zdravstveno stanje pogoršalo, stalno se žalila na nesnosnu glavobolju

  • 0

Živadinka Vučetić, majka Ivane Vučetić (37), koja je u aprilu 2017. zverski ubijena u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu, juče je pred Višim sudom u Beogradu otkrila potresne detalje iz ćerkinog života.

Živadinka je najpre rekla da se pridružuje krivičnom gonjenju Davida Nikolića (22), koji je optužen da je u noći između 29. i 30. aprila prošle godine usmrtio Ivanu udarcima drvenim kocem u glavu.

PREOKRET: U vagonu nije ubijena prostitutka nego mentalno obolela žena, koja je tuda tumarala!

- Ne poznajem optuženog. Ivana ga mi ga nikada nije pominjala. Ako je on uradio to za šta se tereti, neka odgovara po zakonu. Meni moj bol niko ne može da nadoknadi - rekla je nesrećna žena.

Ona je juče pred sudom izjavila da nema neposredna saznanja o samom zločinu, ali je ispričala da je njena ćerka 12 dana pre ubistva otišla od kuće jer je želela da nađe dečka i da se uda.

- Ivana je od desetog meseca života bolovala od epilepsije. Dva meseca pre ubistva, doživela je saobraćajnu nesreću, u kojoj je povredila glavu. Od tada joj se zdravstveno stanje pogoršalo, stalno se žalila na nesnosnu glavobolju. Vodila sam je po lekarima, kod neuropsihijatra, psihologa, ali niko nije mogao da nam pomogne - počela je Živadinka tužnu ispovest.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Neutešna majka je rekla da je jednom uspela da vrati ćerku kući posle bekstva na Železničku stanicu, ali da je Ivana otišla i drugi put i da se tada nije vratila.

- Prvi put kada je otišla, policija mi je dovela Ivanu, ali je ona ostala kod kuće samo dva dana i opet je otišla. Molila sam je da ne ide, jer je bila u lošem zdravstvenom stanju, pošto neko vreme nije ni pila lekove. Rekla mi je da ne plačem i da ona mora da ide. Rekla mi je da je na Železničkoj stanici našla nekog dečka, koji joj je obećao da će se oženiti njome i htela je da ide kod njega. Ma ko zna da šta je bilo u njenoj glavi? Ona je svašta preživela, a ti ljudi su iskoristili njenu bolest i naivnost - posvedočila je Živadinka i dodala da je celog života strepela za Ivanu, ali da je njoj na kraju dosadilo da joj vise nad glavom.

Živadinka je ponavljala pred sudom da drugi put nije uspela da vrati Ivanu kući.

- Zvala sam i policiju i Hitnu pomoć. Međutim, rekli su mi da je ona punoletna i da nemam pravo da je zadržavam. Onda sam sama lutala po Železničkoj stanici, ali je nisam našla. U te vagone nisam smela da ulazim. Kasnije su došli iz policije i saopštili mi da je moja ćerka ubijena, a potom sam i u medijima videla vest - rekla je Živadinka.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Podsetimo, Ivana Vučetić nađena je mrtva i gola od pojasa nadole u napuštenom vagonu. Pored njenog tela pollicija je pronašla drveni kolac kojim je ubijena. Nedelju dana kasnije, uhapšen je osumnjičeni David Nikolić, koji je na početku sušenja negirao zločin.

Nikolić je rekao da je Ivanu upoznao na Železničkoj stanici, da su bili u vezi tri dana i da su imali odnose, na koje je ona pristala.

- Ivanu sam upoznao četiri-pet dana pre njenog ubistva. Zatekao sam je golu u vagonu sa dva migranta. Mene su tada napali migranti i ja sam našao drvenu motku, koju sam sakrio ispod sedišta u vagonu. Tu motku nisam više vadio odatle. Motku sam video tek kada sam došao u vagon i zatekao mrtvu Ivanu, skroz krvave glave. Motka je bila pored nje - rekao je Nikolić, a sudija je rekao da u njegovim izjavama pred tužiocem i na glavnom pretresu ima izvesnih razlika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA