≫ 

Deda ljubio golu unuku (8) i pipkao je, pa joj kupio sladoled da bi ćutala: Baka ga zatekla u voćnjaku, majka ispričala sablasne detalje

Policija je odmah regovala i uhapsila čoveka, dok je devojčica ovdedena na pregled

  • 7

Marinko M. (72) iz sela Provo kod Vladimiraca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio svoju osmogodišnju unuku.

Da li postoji dovoljna kazna za oca iz Sremske Kamenice koji je terao ćerku (10) na oralni seks?

Seksualno zlostavljanje razotkrila je baka devojčice kad je supruga zatekla u voćnjaku kako svlači i ljubi devojčicu. Prema nezvaničnim informacijama, deda je devojčicu dodirivao i ljubio po intimnim delovima.

- Moja majka je zatekla oca sa ćerkicom u voćnjaku i odmah mi ispričala šta se dogodilo. Dete je bilo golo, a on ju je ljubio. Pozvala sam policiju i prijavila da je moj rođeni otac napastvovao moju ćerku - rekla je za Kurir B. M., majka zlostavljanje osmogodišnjakinje.

Policija je odmah regovala i uhapsila čoveka, dok je devojčica odvedena na pregled.

- Kada se malo smirila, pitali smo je da li se to ranije dešavalo, a ona je potvrdila. Rekla je da ju je deda pipkao i ljubio, ali da joj je kupovao sladoled kako bi ćutala - rekla je majka nesrećnog deteta.

Telegraf.rs. saznaje da je devojčicu pregledao ginekolog u jednoj ambulanti u Vladimircima i utvrdio da na genitalijama nema fizičkih povreda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    24. april 2018 | 11:32

    Ovo je stvarno jezivo da se dete ne može poveriti najrođenijem, šta se to dešava s ljudima?

  • DARKO 100%

    24. april 2018 | 11:31

    Pa koji je ovo slucaj u ovih mesec dana,izgleda da je narod mentalno munjen,mnogo agresije,samoubistava,silovanja,pedofilije ,itd....ali nikog to nije briga u drzavi ,kad ste poslednji put videli da je neko od zvanicnika izasao i pricao o tome ! Nama je najvazniji put za evropsku uniju ,a sto ce tim putem ici ljudi kao zombi to nije vazno!

  • DDDDSD

    24. april 2018 | 11:20

    Boze sacuvaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA