Zbog droge, oružja i vozačkih dozvola pala i dvojica policajaca: Među uhapšenima je i sin jednog od njih

Trojica osumnjičenih će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima u Novom Sadu i Kraljevu

  • 6

Dvojica policijskoh službenika i još jedna osoba uhapšeni su u dve odvojene akcije Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu posebnih odeljenja za borbu protiv korupcije.

U prvoj akciji uhapšen je službenik Policijske stanice Vrbas I.S. (48), zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Preuzeo na sebe prevoz "nekih sitnica", a na granici mu našli kompletan salon za pse vredan pola miliona (FOTO)

Policija je iz istih razloga uhapsila i njegovog sina M.S. (25).

Pretresom njihove porodične kuće pronađeno je 2,6 kilograma marihuane, upakovane u šest paketa, tri pištolja, 150 komada municije različitog kalibra, okviri za pištolje i automatske puške, kao i 2.200 evra.

U drugoj akciji uhapšen je policijski službenik Policijske uprave u Jagodini, D.Ð. (44), zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Sumnja se da je on u 2017. godini u više navrata, omogućio izdavanje probnih vozačkih dozvola, kao i upis nove kategorije za vozila, osobama koje nisu imale položene vozačke ispite, odnosno nisu ispunjavale uslove propisane Zakonom o bezbednosti saobraćaja.

Policija je protiv odgovornih građana, kojima su izdate ove dozvole, podnela krivične prijave u redovnom postupku. Trojica osumnjičenih će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima u Novom Sadu i Kraljevu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    30. maj 2018 | 19:01

    Smatram da u ovakvim situacijama zakon ne bi trebalo da bude isti za sve? Ako policajac, koji je zadužen za sorovođenje zakona, učini ovako nešto, trebalo bi ga kazniti mnogo strožije.

  • Zoka

    30. maj 2018 | 20:24

    Pali su ,znaci nisu polozili prijemni,moraju na popravni .

  • Milomir

    31. maj 2018 | 08:59

    Ma dali je moguce da se policajci sa time bave ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA