Razbuktao se rat Šapića i Radulovića na Tviteru: Izazivaju jedan drugog na TV duel

Šapić je pozvao Radulovića da dogovori termin za diskusiju

  • 2
Radulovic Sapic

Foto: Milena Đorđević, Marko Todorović

Danima traje rat na Tviteru između predsednika Pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića. Sada  su "otvorili" raspravu oko njihove moguće televizijske debate pre beogradskih izbora.

RAT RADULOVIĆA I ŠAPIĆA: Gori tviter od prozivki i pretnji (FOTO)

Rasprava je počela tako što je Šapić "okačio" na svom tviter nalogu njegov duel u bazenu protiv hrvatskog vaterpoliste Igora Hinića uz šaljiv komentar da je to njegov "skromni doprinos širenju dobrih medukomšijskih odnosa", na šta je jedan tviteraš prokomentarisao da bi od finala Svetskog prvenstva protiv Mađarske radije gledao Šapićev televizijski duel protiv Branke Stamenković iz Dosta je bilo.

 

Usledio je Šapićev odgovor:

- Sa njom ne smem, opasna je i prepametna. Smem samo sa Radulovićem - na šta je korisnik Tvitera dodao da bi taj susret možda Stamenković mogla da mu "sredi".

- Ne treba ona meni da sređuje ništa. U momentu kada sam ja pozvao Sinišu Malog da mi u duelu kaže sve na moj račun šta ima, Radulović se sam javio i prozvao me da sa njim ne smem. Ja sam rekao da cu doći u njegovu D JB televiziju što emituju na netu samo da jave kad. Nisu naveli“, odgovorio je Šapić na svom nalogu.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Radulović je to prokometnarisao rečima:

- Ovako to radi neko ko hoće da izbegne duel. Pronašli smo dva neutralna studija sa neutralnim novinarima (da ne može da se prenemaže) u kojima bi se održao TV duel: Zumiranje i Balkan info. Oba je odbio. A rekao je bilo gde i bilo kada. Sećate se? A onda ova poruka.

Takođe, uz to je Radulović prokomentarisao kako je Šapić opštinu Novi Beograd pretvorio u "hram sa svojim slikama", kao i da "izvlači novac iz budžeta", a da je bazen 11. april "dao na korišćenje svojim klubovima".

 

-Postavio je Šešeljevog sina za opštinskog većnika i ući će sa SNS-om u koaliciju nakon izbora ako im bude potrebno - ističe Radulović na svom tviter nalogu.

Predsednik opštine Novi Beograd odgovara:

- Da pojasnim opet, Vi ste mene prozvali, a ne ja Vas. Ja sam zvao Sinišu Malog, pa ste se vi ubacili. Vi mi niste zanimljivi uopšte, ali nakon prozivke pristao sam da dođem. Posle toga, bez da me pitate, zovete urednike emisija gde sam već dogovorio svoje samostalno gostovanje mnogo ranije, vaši ljudi traže da i Vi gostujete u tom terminu sa mnom. Kao što rekoh, pošto mi uopšte niste interesantni, ja ne želim svoja već dogovorena gostovanja pred izbore na vas da trošim.

Foto: Milena Đorđević

Šapić je pozvao Radulovića da dogovori potpuno novi termin i da će doći.

- Ili zakažite taj duel kod vas na ÐB kanalu koji emitujete na netu i ja dolazim. Ne znam šta i dalje nije jasno i šta Vas sprečava da pustite uživo prenos našeg razgovora na vašoj tv i potpuno me porazite i to pustite da vide svi vaši verni glasači. Ili ponavljam, zakažite negde drugo, ali da nije termin koji je već sa mnom ranije dogovoren. Zašto komplikujete - upitao je Šapić Radulovića.

Foto: Aleksandar Šapić/ Tviter

Na zvaničnom nalogu pokreta D JB osvanuo je tvit da su pitali dve produkcije da organizuju duel Radulovića i Šapića kao posebnu emisiju, a ne da zauzme Šapićev termin, kada je on imao zakazano predizborno gostovanje.

"On je pod izgovorom tih gostovanja, odbio da se napravi tv duel sa Radulovićem", navodi se na tviteru D JB, na šta je Radulović odgovorio da "ipak mora istina da se govori", te da se radi o posebnim terminima za duel, a ne Šapićevim već ugovorenim terminima.

Šapić je javno rekao da ako Radulović zakaže, i u Zumiranju i na Balkan info, posebno gostovanje za njih dvojicu, da će odmah pristati, a Radulović je na to istakao da očekuje da će njihov termin biti dogovoren pre izbora.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA