VUČIĆ GRAĐANIMA TEKIJE I GRABOVICE: Sve kuće će biti izgrađene i popravljene! (FOTO)

Vučić je razgovarao i sa pripadnicima VS, Sektora za vanredne situacije, "Srbija vode" i "Puteva Srbije" koji se, takođe, nalaze u Tekiji i danonoćno rade kako bi se šteta što pre sanirala i život u ovom mestu pored Dunava doveo u normalu

  • 9

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Tekiju gde obilazi poplavljeno područje i radove koji se obavljaju na sanaciji štete.

Premijer je prvo razgovarao sa građanima koji su se interesovali, pre svega za popravku i izgradnju kuća koje su oštećene u poplavama, i poručio da će sve kuće biti izgrađene ili popravljene.

U Tekiji se nalaze i jedinice Vojske Srbije koje sa svojom mehanizacijom i tehnikom pomažu građanima, raščišćavanju nagomilanih naslaga blata i mulja koje su nanele kiše i odroni zemljišta.

Vučić je razgovarao i sa pripadnicima VS, Sektora za vanredne situacije, "Srbija vode" i "Puteva Srbije" koji se, takođe, nalaze u Tekiji i danonoćno rade kako bi se šteta što pre sanirala i život u ovom mestu pored Dunava doveo u normalu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka Ilic

    28. septembar 2014 | 11:17

    Svim gradjanima koji su pretrpeli stete od poplava treba sto pre izaci u susret i pomoci im da saniraju ili nanovo izgrade svoje domove.

  • Vojin Lazic

    28. septembar 2014 | 12:24

    Sad bi bilo dobro da se na teritoriji cele Srbije izvuce pouka iz svega ovoga sto se desilo. Potrebno je uloziti i sredstva i napore da se ovakve katastrofe vise ne bi desavale, bolje spreciti nego leciti.

  • Чисто да питам

    28. septembar 2014 | 12:23

    Ако нисте чули, измишљена је рупа на саксији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA