Vučić sa Putinom u utorak ili sredu razgovara o gasu

Vučić je istakao da je telefonski razgovor sa Putinom zakazan i objasnio da je reč o modelu finansiranja, načinu isplate i rokovima isplate srpskog duga

  • 14

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u utorak ili sredu sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom razgovarati telefonom o rešavanju problema u vezi sa dugovanjima Srbije za gas.

Kako javlja TV Pink, Vučić će sa Putinom razgovarati i o izvozu u Rusiju "fijatovih" automobila koji se proizvode u fabrici u Kragujevcu.

Vučić je naglasio da nema gasne krize za stanovništvo i preduzeća u Srbiji.

- Očekujem da u razgovoru koji ću u utorak ili sredu imati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom razrešimo i preostale probleme u vezi sa gasom za našu zemlju - rekao je Vučić novinarima u Subotici.

On je napomenuo da je taj telefonski razgovor sa Putinom zakazan i objasnio da je reč o modelu finansiranja, načinu isplate i rokovima isplate srpskog duga koji, kako je rekao, niko ne spori.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hello Putty

    2. novembar 2014 | 17:54

    Voli Putin da ga "braca" Srbi mole. Kada ostali ne mole nego uvode sankcije. Ukrajina,s kojom ratuje,gas 333 $ /1000 m3 i oprostena 1/3 duga, a "bratskoj" Srbiji skoro 600 $/ 1000 m3 i placanje za 3-4 meseca. A vi pravite parade za Putina i kunite se u Ruse.

  • Hello Putty

    2. novembar 2014 | 17:23

    Voli Putin da ga se moli i puze pred njim. Kako neiko drugi nece, onda barem "bratska" Srbija.

  • Dragisa

    2. novembar 2014 | 18:12

    Puna podrska za gospodina Vucica!! Trebo bi malo ispitati gde zavrsavaju pare koje dolaze u Srbijagas! Narod ocigledno placa taj gas i to veoma skupo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA