SNS: Vlada Vojvodine je nelegalna!

- Rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena je na najsramniji mogući način u političkoj istoriji Vojvodine i ukazuje da se ceo proces izbora članova Vlade ne može smatrati legalnim - piše u saopštenju naprednjaka

  • 1

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena na nelegalan način.

- Rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena je na najsramniji mogući način u političkoj istoriji Vojvodine i ukazuje da se ceo proces izbora članova Vlade ne može smatrati legalnim - piše u saopštenju SNS.

Ta stranka je ocenila da je "posebno interesantan" zajednički politički imenitelj koji je spojio Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Vojislava Šešelja i Bogoljuba Karića, koji se "nesumnjivo ogleda u materijalnom interesu sa jedne strane, i potcenjivanju i poniženju građana Vojvodine koji su na izborima ogromnom većinom odbacili njihovu politiku".

- SNS će nastaviti političku borbu za potpuni probražaj Vojvodine pre svega na ekonomskom polju što podrazumeva odlazak sa vlasti onih koji su najodgovorniji za slom i bankrot svih resursa i fondova sa kojima je Vojvodina raspolagala - piše u saopštenju.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srele

    6. novembar 2014 | 00:27

    Pajtic je ovim ocajnickim potezom prevazisao sam sebe i dokazao da DS misli iskljucivo na licne interese.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA