SRBI KRENULI KOD PUTINA: Nikolić ispratio SRPSKE NOĆNE VUKOVE na put u Moskvu! (FOTO)

- Moto asocijacija Srbije ima obavezu da uči mlade motocikliste o značaju bezbednosti o saobraćaju - rekao je predsednik Srbije našim bajkerima, koji su krenuli na dug put do Ruske prestonice

  • 8

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije razgovarao je sa predstavnicima Moto asocijacije Srbije (MAS), koji će od 4. do 16. maja učestvovati na događaju „Rusija moto tur 2015.“, na relaciji Beograd — Moskva — Beograd.

Predsednik je poželeo predstavnicima MAS-a srećan i bezbedan put u Moskvu i dodao da MAS ima obavezu, kao najveća asocijacija te vrste u Srbiji, da uči mlade motocikliste o značaju bezbednosti u saobraćaju.

I srpski Noćni vukovi idu na Berlin: Rusi dobijaju pojačanje iz Srbije! 

Foto: Facebook/Tomislav Nikolic/Predsednik.rs Foto: Facebook/Tomislav Nikolic/Predsednik.rs

Predstavnici MAS-a su zahvalili predsedniku Srbije na prijemu i istakli da im je njegova podrška posebno važna i da će na put u Moskvu krenuti sa još većom motivacijom znajući da imaju podršku predsednika.

MAS je nacionalna moto-asocijacija osnovana pre 20 godina, koja poslednje dve decenije u kontinuitetu okuplja 45 moto-klubova iz svih delova zemlje i regiona.

Foto: Facebook/Tomislav Nikolic/Predsednik.rs Foto: Facebook/Tomislav Nikolic/Predsednik.rs

Rusija moto tur 2015 je put od 6.500 kilometara na koji će četvorica motociklista krenuti 4. maja. Tokom vožnje koja će trajati 12 dana predstavnici MAS-a će proći kroz Mađarsku, Poljsku, Belorusiju i Rusiju. A potom će se preko Estonije, Letonije, Litvanije, Češke i Mađarske vratiti u Srbiju. U Moskvi će ih sačekati predstavnici ruskog moto-kluba „Noćni vukovi“, nakon čega će zajedno prisustvovati Vojnoj paradi povodom Dana pobede 9. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    1. maj 2015 | 13:11

    Ljudi, jel moze neko da mi kaze cemu sluzi ovaj nas predsednim???? On jadan ne zna sta se desava oko njega samo deli ordenje i slika se.....

  • Marko 1961

    1. maj 2015 | 18:40

    Meni samo nije jasno kako bajkeri dobise priliku da kafenisu sa predsednikom u sklopu njegovog radnog vremena.

  • wwwwwwww

    4. maj 2015 | 01:11

    srbo,potpuno si u pravu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA