190 MILIONA ZA MODERNIZACIJU SKUPŠTINE! Evo koje TEHNOLOŠKE NOVINE uvodi srpski parlament za te PARE!

Novi razglas biće postavljen i u maloj sali, ali i u prostorijama gde zasedaju skupštinski odbori. Obe glavne dvorane biće opremljene kamerama

  • 5

Skupština Srbije će sledeće godine modernizovati tehničku opremu, a za kupovinu novog konferencijskog sistema, audo video opreme i računara izdvojiće 190 miliona dinara. Ova investicija je predviđena republičkim budžetom, odnos predlogom budžeta za narednu godinu. Administrativni odbor je usvojio ovaj predlog, a konačnu odluku doneće Vlada Srbije.

Zašto SRPSKE POSLANIKE "mrzi" da glasaju i da RADE svoj posao?!

Tehnološke novine moći ćemo da primetimo i tokom prenose skupštine, pre svega u zvuku, jer je planirano da se nabavi novo ozvučenje . Takođe velika sala dobiće opremu za simultano prevođenje.

60.000 EVRA ZA NJEGUŠKI PRŠUT, SUVI VRAT I DIMLJENU SLANINU! Evo šta sve NA POSLU jedu srpski političari!

Foto: Tanjug / Sava Radovanović Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Novi razglas biće postavljen i u malu salu, ali u prostorijama gde zasedaju skupštinski odbori. Obe glavne dvorane biće opremljene kamerama.

Glavna sala dobiće i novo osvetljenje, a poslanici će u klubovima i kancelarijama dobiti i računare , a tableti i lap topovi biće zamenjeni u velikoj, maloj i u odbroskim salama.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

To nije sve. Osim tehničko - tehnološke modernizacije, naredne godine u parlamentu biće zamenjen i deo nameštaja  starog oko 15 godina, za 300 kancelarija u objektima na Trgu Nikole Pašića i u Kralja Milana.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    26. novembar 2015 | 10:24

    A hoće li biti i smanjene cene hrane i pića za poslanike /i njihove goste,/jer to plaćaju iz svog džepa u skupštinskom restoranu

  • Filip

    26. novembar 2015 | 16:58

    Pa jel' su oni muzičari pa im treba novo ozvučenje!?

  • MK

    26. novembar 2015 | 10:05

    Само нам је још то требало!Шта је овој власти јел то имамо пара бацање или Маја ће бити лепша у новој скупштини.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA