OTKRILI SMO TAJNU SOBU SVETSKIH MOĆNIKA U ARENI: Iza ovih vrata oni se mole i Bogu i Alahu (FOTO)

S obzirom na to da su učesnici Saveta ministara u Beogradu različitih veroispovesti, za one religiozne, specijalno u areni napravljena je posebna prostorija za molitve

  • 8

Savet ministara OEBS-a počeo je danas u Beogradu, a u Kombank areni okupile su se diplomate iz 57 zemalja članica ove organizacije, što je prema rečima mnogih učesnika apsolutni rekord. "Srbija je sjajan domaćin" čulo se na svakom koraku, a to su redomizgovarali Džon Keri, Sergej Lavrov i Federika Mogerini. Da je sve urađeno po standardima ove organizacije dokazuje i soba za molitvu koju smo pronašli dok smo šetali ARENOM!

(UŽIVO) BEOGRAD JE CENTAR SVETA! Evo šta je Vučić poručio SVETSKIM MOĆNICIMA na SAMITU OEBS-a (FOTO) (VIDEO)

KO JE MISTERIOZNI GOST NA SASTANKU SVETSKIH MOĆNIKA? Prošao je pored SPECIJALACA i SNAJPERISTA i ušao u Arenu (FOTO)

Mesto sastanaka SVETSKIH MOĆNIKA je Kombank arena, koja je potpuno preuređena u konferencijsko zdanje, a u njoj su napravljene tri glavne sale za sastanke i čak 181 kancelarija za delegate i bilateralne susrete.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Da ništa nije prepušteno slučaju dokazuje i tzv. "Soba za molitvu" na koju smo sasvim slučajno naišli u areni.

OVAJ GOVOR SLUŠALI SU SVI SVETSKI MOĆNICI: Pogledajte šta im je Vučić PORUČIO! (VIDEO)

Kako nam je ispričao jedan od organizatora ovog skupa u OEBS-u, ova soba je predviđena standardima ove organizacije i ima je na svakom skupu ove vrste i u njoj mogu da se mole pripadnici svih vera.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- To je sasvim normalna stvar. To je znak poštovanja svih vera i različitosti, a za te principe zalaže se i OEBS - kaže nam naš sagovornik iz organizacije.

SRBIJA JE ZEMLJA PONOSNIH I DOBRIH LJUDI! Ovim rečima Vučić je ostavio bez teksta SVETSKE MOĆNIKE OEBS-a (FOTO)

Ona se nalazi na južnoj strani beogradske arene, i ulaz je dozvoljen samo diplomatama, koji u toku dvodnevnog zasedanja žele da se pomole.

OEBS MORA DA ISKORENI SVE PRETNJE PO ŽIVOT LJUDI! Evo kako je Dačić otvorio SAMIT U BEOGRADU! (FOTO)

Sastanak ministara u Beogradu, održava se 3, i 4. decembra, među učesnicima je i američki državni sekretar Džon Keri, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, visoka predstavnica EU Federika Mogerini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lane

    3. decembar 2015 | 14:45

    Naslov je cudan. Zar bog nije jedan.

  • neko tamo

    3. decembar 2015 | 14:35

    kakav naslov, pa Bog je jedan! ma kako se mi njemu molili I na kojem jeziku I kojem mestu! dosta vise tih razlika! ako si vernik, veruj!!!!

  • Velislav

    3. decembar 2015 | 14:59

    Umesto da oni polažu račune narodu koji ih je birao, nažalost je obrnuto. Male su šanse da objavljujete ovakve komentare, ali to govori o vama, a ne o svima nama čije je mišljenje poznato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA